След велики мизерии по регистрацията,заради навряния номер на мотора няма да казвам къде я закарах при приятел да и подновим консумативите.
Междувременно смених въздушния филтър ..толкоз мрусен филтър в моя кола не е имало никога..
Да поясня колата е обслужвана, с книжка печати от VW официален дилър,от него я и взех.
На щеката маслото черно като катран..по документи сменено октомври тази година.Немога да му имам вяра.. айде масло от "евтините" по спецификация 507.00
Горивен филтър.. за 61 000 км на колкото я взех.. не е виждал смяна.. черен като масления...псувни..
Масления си е черен не немога да кажак колко е бил мръсен.
Маслото сменяно от първите километри направо на сервизните интервали..няма разработване няма 5000 км нищо.
Е не да са от стомана ми незнам какво тез коли ще предават богу дух на 100 хил. км .
Онзиден друг познат който прави коли, една Астра ( полицейските) ръчкаше ,строшен разпределителен вал..120 000 км.. Маслото дето източи го видях.. бозата е рядка в сравнение с тоя глеч... немска..
Примери безброй.. но май и тези така педантични люде са стани комерсиална паплач.

Фв-Враца няма колега
.
Няма какво да му се плашите,колегата над мен е обяснил защо е така...А тези с бистрите масла на печките да си преосмислят "масларя",от който си купуват маслото.Новото масло веднага "мие" мАторЯ
Според някои колеги,щом маслото ми почернява след първото палене,то би трябвало да си хвърля колата