Колеги, моля предложете ми парктроник за лек автомобил:
1. Да си върши работата и да не създава проблеми
2. Само със задни датчици
3. Цената да е нормална

Парктроник
- sp3n5
- Автомобил: Golf MK5
- Двигател: BXE 2008
- Контакти:
Re: Парктроник
Здравей колега!Ще споделя моя скромен опит.От продавалника взимаш който и да е парктроник между 18-40лв , в зависимост дали искаш да има дисплей или не и ще ти свърши перфектна работа.На послените ми три коли съм слагал от тези за по 30-35лв и до сега не съм имал проблеми , дори и при дъжд или снеговалеж.Успех и дано съм ти помогнал.
Sent from my iPhone using Tapatalk.
Sent from my iPhone using Tapatalk.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
показанието на метража е много актуално в град./ т.е. дислея/ сам може да си тестваш вярността на показанието и да спираш на няколко мм.
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
В ebay са по 20-30лв с доставката в зависимост от цвета - 4 датчика, пищялка и дисплей. Поръчах на доста приятели такива и всички са доволни. Отделно че монтажа може и сам да си го направиш ако знаеш как да свалиш задната броня и как да прекараш кабела за екрана до таблото.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за мненията. Надявам се някой да даде и линк към добър и доказал се модел.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Нека да съживя малко темата моля за предложение за доказал се модел патронник само със задни датчици които могат да се боядисват и пищялка. Опитах да се справя сам с избора, но не успях. Обиколих няколко сервиза за монтаж на патронници с цел да изкопча надежден модел който да си купя и монтирам, но за съжаление никой не каза с какво работи, интересното е, че на едно място искат 110 лева само за устройството, на второ 110 с монтажа, а на третото 250 лева с монтажа при обявените цени в нета съвсем се обърках.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pinto_mm написа:Колеги, моля предложете ми парктроник за лек автомобил:
1. Да си върши работата и да не създава проблеми
2. Само със задни датчици
3. Цената да е нормална

100 датчика в Джъмбо за 1.99 лв...
- kris11
- VW експерт
- Контакти:
ега ти скъпия град , той по скъп бил от София бре.
Китайка с 4 датчика и индикатор с метраж и ивици ляво дясно от 30-35 лв без монтажа по магазинчетата. Най- големния чеп в случая е избора на място на индикатора и прекарването на кабела до заден ляв. калник под пластмасата - много играчка .Понеже няма куплунг индикатора се тръгва първо от мястото на което ще стои и назад -обезпластмасяване на корите...
Китайка с 4 датчика и индикатор с метраж и ивици ляво дясно от 30-35 лв без монтажа по магазинчетата. Най- големния чеп в случая е избора на място на индикатора и прекарването на кабела до заден ляв. калник под пластмасата - много играчка .Понеже няма куплунг индикатора се тръгва първо от мястото на което ще стои и назад -обезпластмасяване на корите...
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
всички предложения по магазините НЕ стават за двуцифрена сума;по доброто е да се вземе втора ръка контролера с датчиците примерно от А6 Ц5 и производните други модели-от оригинала по ХУБАВО няма
- kris11
- VW експерт
- Контакти:
Никс от повече от 2г съм с китайски с 4 датчика и индикатор отчиташ разстояние- тогава го взех за 30или35лв, тази година взех за Б5 на сина за 25лв аналогичен.
От моя съм доволен - никакви проблеми не съм ималс него.Показва си актуално метража.Като вземе да пиши непрекъснато знам ,че отзад имам 30 см.
Монтажа е елементарен.
От моя съм доволен - никакви проблеми не съм ималс него.Показва си актуално метража.Като вземе да пиши непрекъснато знам ,че отзад имам 30 см.
Монтажа е елементарен.
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Какво разбирате под "не стават"? На Голф двойката взех от ebay за 20лв, понеже всеки ден паркирах в центъра и ми трябваше. За 2-3 години единствения фал е че изгоря една от чертичките на дисплея (при оригиналните парктроници обикновено няма дисплей...). Почти всичко, което продават в БГ е купено от ebay, опаковано и евентуално брандирано с цена по 3.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Виждам сте по наясно от мен с парктрониците та препоръчайте магазин от където да си взема зумер за парктроник.
Нещо от този тип :

Но предпочитам да е с хубав звук и да не изпляка след 1 седмица.
п.п. Партроника ми е купуван от камор ауто но е слаган допълнително.
Нещо от този тип :
Но предпочитам да е с хубав звук и да не изпляка след 1 седмица.
п.п. Партроника ми е купуван от камор ауто но е слаган допълнително.
- kris11
- VW експерт
- Контакти:
AmW каква ти е централата на парктроника ??

- ivanovkbg
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BKP 2007 4Motion
Здравейте, колеги.
Взех да се заинтересувам от парктроници и мисля да сложа на Голфа... Не, че имам много нужда от него, ама все пак...
Та препоръчайте нещо с дисплей?
Взех да се заинтересувам от парктроници и мисля да сложа на Голфа... Не, че имам много нужда от него, ама все пак...
Та препоръчайте нещо с дисплей?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”