Войната по пътищата (епизод пореден)...

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Войната по пътищата (епизод пореден)...

Мнениеот Дашо » Чет 12 апр 2007 17:50

При Долни Богров днес са се ударили джип и камион,в следствие на което е починал шофьорът на камиона!2 часа по-късно,на 6 километра по надолу по Хемус в следствие на изпреварване в насрещното(там където пътя е стеснен)се удрят такси и друга кола,пак челно.Равносметката от тези 2 катастрофи е 2ма починали и 5ма ранени!!!
Извинявам се че пак пускам такава тема,но не се сдържах като чух новината :( :( :(

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 12 апр 2007 17:53

като са им бавни колите що изпреварват :No

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Чет 12 апр 2007 18:07

докато полицайте не започнат да си вършат работата, а не да се чудят как да ти вземат десет лева ще е така. какъв е ефекта от всички глоби и наказания когато няма кой да ги налага.

Потребителски аватар
Commander_Keen
Автомобил: Golf 2
Двигател: RH 88 Auto
Контакти:

Мнениеот Commander_Keen » Чет 12 апр 2007 18:15

Незнам какво трябва да стане,че да се научат хората,че тоя живот не е за едната гъзария да изпревариш някой или да покажеш,че твоята барака бръмчи повече от другата....

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 12 апр 2007 18:17

handycam написа:докато полицайте не започнат да си вършат работата, а не да се чудят как да ти вземат десет лева ще е така. какъв е ефекта от всички глоби и наказания когато няма кой да ги налага.

аз почвам да налагам мерки!!!!
от днес ако някой превиши скоростта, или не спази някой друг закон или член или алинея от ЗЗДВП, ще си превежда доброволно глобата в моя сметка.Така ще ви вкарам в ред, първо вас съвестните съфорумци а после и всички други.....
за банковата ми сметка на лични !

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Чет 12 апр 2007 18:21

handycam написа:докато полицайте не започнат да си вършат работата, а не да се чудят как да ти вземат десет лева ще е така. какъв е ефекта от всички глоби и наказания когато няма кой да ги налага.

Аз пък бих казал,че в този случай полицията няма никаква вина!!!И неможеш да хвърляш вината върху всички полицаи,защото както навсякъде така и там има нещастници и читави хора.А ако си ходил да плащаш глоба сигурно си видял колко е опорочена цялата система за събиране на глоби!!!Така че Полицаите не са виновни,виновна е цялата система,начело със законодателния орган,който не е създал действаща уредба на визираните от теб обществени отношения :!:
Поне това е моето лично мнение.

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Чет 12 апр 2007 18:50

някой от вас да е видял полицай да си кара колата с колан или да не говори по телефона, колко от вас са виждали полицейска кола да минава на червено.ако сложиш 50 лв. в книжката и можеш да караш както си искаш. е аз ли съм виновен за всичко това.
да аз съм съвестен съфорумец и много се ядосвам на всички дупета заради който се носи славата на голфаджиите.

Uneek
Автомобил: 1998 VW Polo Variant
Двигател: APQ

Мнениеот Uneek » Чет 12 апр 2007 19:08

Имам приятели полицаи, чиито лични коли нямат винетки, не ги карат на преглед, без колан карат естествено, май май само гражданска гледат да имат... По дискотеките не плащат вход, показват МВР картите, абе гледат все тънката да минат....

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Чет 12 апр 2007 19:13

Абе бавни бързи как ще изпреварваш без видимост или при интензивно насрещно движение кат ти е 150кс. колата да не си БЕЗСМЪРТЕН :!: :!: :!:
Аман от :screwy :drive дет са мислят за господ докат карат :evil: :evil:

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Чет 12 апр 2007 19:23

Ludia написа:като са им бавни колите що изпреварват :No

Е добре - дай тея с бавните коли изобщо да не ги пускаме на магистрала? Кво ще кажеш, мен идеята ме кефи

Потребителски аватар
Commander_Keen
Автомобил: Golf 2
Двигател: RH 88 Auto
Контакти:

Мнениеот Commander_Keen » Чет 12 апр 2007 20:01

Абе аре пак системата виновна...Бас държа,че 99% от вас не спазват огранията на скороста...както и аз в много случаи...99% не от вас а от нас са изпреварвали на непрекъсната лента,99% от нас не са спазвали предимство на пешаходец или автомобил....сега ще ме псувате ама ако се замислите никой не е перфектен...аз лично си мислех,че тва да караш с 200км/ч е изродщина и психария докато не се качих в БМВ-то на един приятел...не е вината в системата вината е в манталитета да си на всяка цена повече от другия...една мацка ме пита..."как може да го караш тоя боклук(карах пасат 82 много изгнил и грозен) не те ли е срам от другите на пътя?" Ами не не ме е срам,защото ми вършеше работа...пък това да се гъзариш с колата ти която едвам си и изкрънкал 100 коня мисля,че е тъпотия,защото аз лично ако имах някой звяр 500 коня щях да си го карам нормално в града и ще знам,че хората на които искам да направя впечатление ще го забележат,защото разбират...а това,че бих го опъвал е вярно,но там където това не е заплаха...вината не е в системата!!!

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Чет 12 апр 2007 20:09

Край Долни Богров по обед джип „Роувър” се блъсна в товарен автомобил „Мерцедес”, превозващ перилни препарати, съобщи Дарик радио. Шофьорът на мерцедеса загина на място.

:woooow:

Потребителски аватар
makaveli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот makaveli » Чет 12 апр 2007 21:46

офф- трябва да изпреварват само тези който карат голф 3 ГТИ :D :D :D :D

Потребителски аватар
MamaMy
Автомобил: Galaxy
Двигател: AUY 2003г

Мнениеот MamaMy » Пет 13 апр 2007 1:17

Май и в двата случая има отклоняване на движението в едното платно поради безкрайните ремонти. После шофьорите виновни. Хем плащаме за тези пътища пък даже искат още пари да прибарат :evil:

Потребителски аватар
sploty
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sploty » Пет 13 апр 2007 1:23

всеки сам определя с каква скорост да кара,
а не полицаите му казват
това е до манталитета
и 100 000лв. да е глобата пак ще си има турбо газари

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”