Извинявам се че пак пускам такава тема,но не се сдържах като чух новината
Войната по пътищата (епизод пореден)...
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Войната по пътищата (епизод пореден)...
При Долни Богров днес са се ударили джип и камион,в следствие на което е починал шофьорът на камиона!2 часа по-късно,на 6 километра по надолу по Хемус в следствие на изпреварване в насрещното(там където пътя е стеснен)се удрят такси и друга кола,пак челно.Равносметката от тези 2 катастрофи е 2ма починали и 5ма ранени!!!

- Commander_Keen
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: RH 88 Auto
- Контакти:
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
handycam написа:докато полицайте не започнат да си вършат работата, а не да се чудят как да ти вземат десет лева ще е така. какъв е ефекта от всички глоби и наказания когато няма кой да ги налага.
аз почвам да налагам мерки!!!!
от днес ако някой превиши скоростта, или не спази някой друг закон или член или алинея от ЗЗДВП, ще си превежда доброволно глобата в моя сметка.Така ще ви вкарам в ред, първо вас съвестните съфорумци а после и всички други.....
за банковата ми сметка на лични !
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
handycam написа:докато полицайте не започнат да си вършат работата, а не да се чудят как да ти вземат десет лева ще е така. какъв е ефекта от всички глоби и наказания когато няма кой да ги налага.
Аз пък бих казал,че в този случай полицията няма никаква вина!!!И неможеш да хвърляш вината върху всички полицаи,защото както навсякъде така и там има нещастници и читави хора.А ако си ходил да плащаш глоба сигурно си видял колко е опорочена цялата система за събиране на глоби!!!Така че Полицаите не са виновни,виновна е цялата система,начело със законодателния орган,който не е създал действаща уредба на визираните от теб обществени отношения
Поне това е моето лично мнение.
- IvanMan
- джедай

- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
някой от вас да е видял полицай да си кара колата с колан или да не говори по телефона, колко от вас са виждали полицейска кола да минава на червено.ако сложиш 50 лв. в книжката и можеш да караш както си искаш. е аз ли съм виновен за всичко това.
да аз съм съвестен съфорумец и много се ядосвам на всички дупета заради който се носи славата на голфаджиите.
да аз съм съвестен съфорумец и много се ядосвам на всички дупета заради който се носи славата на голфаджиите.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- Commander_Keen
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: RH 88 Auto
- Контакти:
Абе аре пак системата виновна...Бас държа,че 99% от вас не спазват огранията на скороста...както и аз в много случаи...99% не от вас а от нас са изпреварвали на непрекъсната лента,99% от нас не са спазвали предимство на пешаходец или автомобил....сега ще ме псувате ама ако се замислите никой не е перфектен...аз лично си мислех,че тва да караш с 200км/ч е изродщина и психария докато не се качих в БМВ-то на един приятел...не е вината в системата вината е в манталитета да си на всяка цена повече от другия...една мацка ме пита..."как може да го караш тоя боклук(карах пасат 82 много изгнил и грозен) не те ли е срам от другите на пътя?" Ами не не ме е срам,защото ми вършеше работа...пък това да се гъзариш с колата ти която едвам си и изкрънкал 100 коня мисля,че е тъпотия,защото аз лично ако имах някой звяр 500 коня щях да си го карам нормално в града и ще знам,че хората на които искам да направя впечатление ще го забележат,защото разбират...а това,че бих го опъвал е вярно,но там където това не е заплаха...вината не е в системата!!!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”