Съобщение залепено на колата

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
agani
Автомобил:
Двигател:

Съобщение залепено на колата

Мнениеот agani » Пет 16 мар 2007 13:28

Колеги, незнам дали Ви се случвало да си намерите бележка залепена на колата " Ако продавате колата, обадете се на тел.........". Ама бележката е писана на ръка, но не на момента, защото е ламинирана с тиксо да е по - здрава. И интересното е че не е сложена само на мойта кола (Голф 2 1988) а и на колата на колегата (Астра 1998), паркирани на разстояние четири коли една от друга. А двете коли като категория и пари нямат общо. Действието се развива на паркинга на окръжна болница с/у OMV.
Та въпроса ми е: сигурно българина пак е измислил неква врътка с тия бележки. Дали някой знае нещо по въпроса?

Потребителски аватар
Miki
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Miki » Пет 16 мар 2007 13:40

На мен ми бяха оставили точно такава бележка на Пасатора преди половин година, ама замина в коша без да и обърна внимание, та не знам. :dontknow:

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Пет 16 мар 2007 13:42

Да видят дали ще я махне някой,и ако не-значи не се наблюдава колата ,и може да се поокрадне нещо от нея.

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пет 16 мар 2007 13:43

Ако имаш някоя припейд карта под ръка можеш да звъннеш да видиш каква е далаверката.
Като начало не казвай за коя кола точно се обаждаш.. а дори след това можеш да кажеш че си за хлопела :D .

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Пет 16 мар 2007 13:45

Редовно искат да ми купуват колата...за експорт, хич и не гледат, че вече е експортирана, просто реклама според мен.

Потребителски аватар
Mustang GT-R
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mustang GT-R » Пет 16 мар 2007 13:46

Преди седмица на паркинга пред блока и аз намерих на моята кола на стъклото такава бележка (жълта, писана на ръка). Доста се зачудих каква е тая простотия. :roll: Огледах се и видях, че имаше на доста коли на паркинга такива бележки, но не на всички :!:
:dontknow:

Потребителски аватар
Volkov
Автомобил: Golf 3 20 Jahre
Двигател: 2.0 16V ABF

Мнениеот Volkov » Пет 16 мар 2007 13:58

Varbona. написа:Да видят дали ще я махне някой,и ако не-значи не се наблюдава колата ,и може да се поокрадне нещо от нея.

Тови ми звучи логично, но аз съм въждъл такава бележка(оранжева) на москвич, който не е в движение, камо ли да се краде нещо от него, до блока на баба ми!!! :wink:

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Пет 16 мар 2007 13:58

В Германия арабите така си правят реклама на автокъщите, и търсят риби, който са готови да си продадат колата на тънка лайсна.
Вчера пак имаше на бачкането такава акция, от мойта кола (~ 1500 евро) до 3ката кабрио (баварка) и новия Ягуар на две колежки - всичките имаха картончета по стъклата :twisted:

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Пет 16 мар 2007 14:01

Преди много години и аз намерих бележка на бившата си кола - VW-Бръмбар 1973 г. Човекът се интересуваше по-скоро за цената по принцип. Даже се срещнахме и си поприказвахме за "бръмбарите".
Но не е лошо човек да си поглежда по-често автомобила за оставени по него неща, особенно ако не го ползва често.

Uneek
Автомобил: 1998 VW Polo Variant
Двигател: APQ

Мнениеот Uneek » Пет 16 мар 2007 14:13

Да не би това да е новата стратегия на онези измамници по телефоните :roll: Или пък импулсни телефони ?!

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 16 мар 2007 14:37

2 пъти са ми оставяли на голфа такива и не съм се обаждал на нито един от тях

Svetlix
Автомобил: Passat B5 1999
Двигател: 1.9 TDI AFN

Мнениеот Svetlix » Пет 16 мар 2007 14:43

Volkov написа:
Varbona. написа:Да видят дали ще я махне някой,и ако не-значи не се наблюдава колата ,и може да се поокрадне нещо от нея.

Тови ми звучи логично, но аз съм въждъл такава бележка(оранжева) на москвич, който не е в движение, камо ли да се краде нещо от него, до блока на баба ми!!! :wink:

Преди 2 седмици на мой колега на Москвича бяха сложили бележка на която пишеше "купувам Москвич" ;) Реакцията на колегата беше само "абе тоя има ли 1000 лева джобни, че ми е пипал чистачката" :oops:

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Пет 16 мар 2007 15:39

Svetlix написа:
Volkov написа:

:)
Това е писано не от Varbona, а от Iavor - с пушката.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пет 16 мар 2007 15:42

А случайно телефона на бележката да е "импулсен" ? Защото много народ ще се зариби, ако му напишат някаква прилична цена :wink:

Потребителски аватар
agani
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот agani » Пет 16 мар 2007 17:02

Mustang GT-R написа:Преди седмица на паркинга пред блока и аз намерих на моята кола на стъклото такава бележка (жълта, писана на ръка). Доста се зачудих каква е тая простотия. :roll: Огледах се и видях, че имаше на доста коли на паркинга такива бележки, но не на всички :!:
:dontknow:

точно такава писана на ръка, после копирана на принтер и подлепена с тиксо.
Аз видях само на мойта и на колегата

Автор Съобщение
musura Пуснато на: Пет Мар 16, 2007 3:42 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

А случайно телефона на бележката да е "импулсен" ? Защото много народ ще се зариби, ако му напишат някаква прилична цена

не ми се стори да е такъв, 0889 или нещо подобно

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”