Колеги, незнам дали Ви се случвало да си намерите бележка залепена на колата " Ако продавате колата, обадете се на тел.........". Ама бележката е писана на ръка, но не на момента, защото е ламинирана с тиксо да е по - здрава. И интересното е че не е сложена само на мойта кола (Голф 2 1988) а и на колата на колегата (Астра 1998), паркирани на разстояние четири коли една от друга. А двете коли като категория и пари нямат общо. Действието се развива на паркинга на окръжна болница с/у OMV.
Та въпроса ми е: сигурно българина пак е измислил неква врътка с тия бележки. Дали някой знае нещо по въпроса?
Съобщение залепено на колата
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Преди много години и аз намерих бележка на бившата си кола - VW-Бръмбар 1973 г. Човекът се интересуваше по-скоро за цената по принцип. Даже се срещнахме и си поприказвахме за "бръмбарите".
Но не е лошо човек да си поглежда по-често автомобила за оставени по него неща, особенно ако не го ползва често.
Но не е лошо човек да си поглежда по-често автомобила за оставени по него неща, особенно ако не го ползва често.
-
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
Volkov написа:Varbona. написа:Да видят дали ще я махне някой,и ако не-значи не се наблюдава колата ,и може да се поокрадне нещо от нея.
Тови ми звучи логично, но аз съм въждъл такава бележка(оранжева) на москвич, който не е в движение, камо ли да се краде нещо от него, до блока на баба ми!!!
Преди 2 седмици на мой колега на Москвича бяха сложили бележка на която пишеше "купувам Москвич"

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Svetlix написа:Volkov написа:Varbona. написа:Да видят дали ще я махне някой,и ако не-значи не се наблюдава колата ,и може да се поокрадне нещо от нея.
Тови ми звучи логично, но аз съм въждъл такава бележка(оранжева) на москвич, който не е в движение, камо ли да се краде нещо от него, до блока на баба ми!!!

Това е писано не от Varbona, а от Iavor - с пушката.
Mustang GT-R написа:Преди седмица на паркинга пред блока и аз намерих на моята кола на стъклото такава бележка (жълта, писана на ръка). Доста се зачудих каква е тая простотия.Огледах се и видях, че имаше на доста коли на паркинга такива бележки, но не на всички
точно такава писана на ръка, после копирана на принтер и подлепена с тиксо.
Аз видях само на мойта и на колегата
Автор Съобщение
musura Пуснато на: Пет Мар 16, 2007 3:42 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
А случайно телефона на бележката да е "импулсен" ? Защото много народ ще се зариби, ако му напишат някаква прилична цена
не ми се стори да е такъв, 0889 или нещо подобно
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”