Малко предистория аз съм на 15 карам от много малък(в скута на баща ми) а от 13 карам сам

...имахме Дачия 1999г. и първо на нея се учих ,но беше много зле - дупки от ръжда по калниците,не работеха мигачи,преден десен амортесьор беше изпуснал...абе много зле...
тамън и свикнах и баща ми я смени за Опел '82г...беше като московец-без хидравлика и т.н,а най-интересното беше ,че нямаше ръчна ,а спирачките хващаха от 8-9 натискания

...както и да е аз се учих се на него

...за което много се радвам,защото си изградих някой навици и по думите на повечето хора които са ме виждали да карам,казват че се справям отлично

...След това взехме пассата-голям кеф

и сега ходейки на село го карам с голям кеф и много ми допада(бе4-ка е),НО сега идва същественият момент през почивните дни си бяхме на село и решихме да отидем до един вуйчо-живее по-надолу в селото,той има жигулата от 6-7г....слизайки от пасата минах покрай нея без да и
обърна внимание(всеки път като ходя на село я виждам) обаче баща ми го обзе носталгия и се качи в жигата(и той е имал жига) и ме викна,аз не му казах -"бЕгай с тоя трактор ве"...но така или иначе се качих...след малко извика вуйчо ми с думите-"Я ела и донеси ключовете от колата"...той ги донесе(сякаш имаше избор?!?!?)

...баща ми я запали и тръгнахме из селото - на пръв поглед нищо ,но изведнъж спря и каза - "качвай се да караш" аз - "тва не мога да го карам" той - "аре ве" аз - "ох добре"...качих се и я подкарах и много се изкефих на дългия скоростен лост,на малкият луфт на педала на газта и т.н...за първи път като лупнах в дупка не ме беше толкова яд

...абе изкефих се максимално.Вуйчо ми разправя ,че иска да я маха(в морга) за 150лв и аз видях моя шанс, казах му когато реши да я маха да ми се обади...
искам да я карам само из селото(когато ходя),но ще е без номера ,а и аз нямам книжка,та да ви питам има ли смисъл да давам тези 150лв за жигата???

От една страна е големият кеф от друга риска който трябва да предприема...какво мислите???
Извинявам се ако имам много правописни грешки ,но ме мързи да го чета на ново и да поправям...
Благодаря на тези които са успяли да прочетат всичко написано,просто имах нужда да го споделя с някой,а с кой ако не с вас?!?!?