ще ми се да те помоля да престанеш с тия недомълвени заглавия: питане за... молба със...
1 допитване за LANCIA
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
1 допитване за LANCIA
колеги напоследък взе много да ми харесва LANCIA KAPPA 2.0 150 коня някой случайно да е запознат с такова животно моля за коментар отзиви и препоръки БЛАГОДАРЯ СЪРДЕЧНО
ще ми се да те помоля да престанеш с тия недомълвени заглавия: питане за... молба със...
mod edit: vaskoto1
- realityman
- Автомобил:
- Двигател:
голяма кола, много добро возене, ама много даже някои от форума на ланция говорят, че вози по добре от коли до 50.000 лв. не знам ама така са направени седалките и така поема дупките а вътре е много тиха. Не е бърза на старт определено, ама тръгне ли поддържа добре скоростта. има много екстри и за тази цена има каппи за около 4000 лв 96-97-ма. е доста добър вариант, обаче..... само съдеинител струва към 600 лв щото е обратен, а и другите части не са евтини и много много не се намират това и е проблема иначе съм чувал, че и двигателите им държат доста!
- stoqn_g60
е да 600 лв за съединителrealityman написа:голяма кола, много добро возене, ама много даже някои от форума на ланция говорят, че вози по добре от коли до 50.000 лв. не знам ама така са направени седалките и така поема дупките а вътре е много тиха. Не е бърза на старт определено, ама тръгне ли поддържа добре скоростта. има много екстри и за тази цена има каппи за около 4000 лв 96-97-ма. е доста добър вариант, обаче..... само съдеинител струва към 600 лв щото е обратен, а и другите части не са евтини и много много не се намират това и е проблема иначе съм чувал, че и двигателите им държат доста!
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
2.0 155кс много добра возия и много широка. карал съм такава градско прави 12/100 разход с нормално каране. екстри има богато.
а чаркове има няма проблем на мен не ми се виждат няква бесна цифра но и зависи с какво ще ги сравняваш
иначе като стъкла и т.н. са яка цифра но там каското ти ги покрива./скоро сменях челно стъкло 560лв/ 
а чаркове има няма проблем на мен не ми се виждат няква бесна цифра но и зависи с какво ще ги сравняваш
- stoqn_g60
а нещо като max скоростsanto_trafficante написа:2.0 155кс много добра возия и много широка. карал съм такава градско прави 12/100 разход с нормално каране. екстри има богато.
а чаркове има няма проблем на мен не ми се виждат няква бесна цифра но и зависи с какво ще ги сравнявашиначе като стъкла и т.н. са яка цифра но там каското ти ги покрива./скоро сменях челно стъкло 560лв/
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars/card/5181.html
П.П. Запиши си по-горния линк във favorites - има доста полезна информация за доста модели автомобили
- ЭКСПЛУАТАЦИОННЫЕ ПОКАЗАТЕЛИ
Объем топливного бака 70 л
Время разгона (0-100 км/ч) 9.2 (12.1) c
Максимальная скорость 212 (210) км/ч
Расход топлива на шоссе 8.3 (8.
Расход топлива в городе 14.8 (14.9) л/100км
Расход топлива Смешанный цикл 0 л/100км
Снаряженная масса автомобиля 1440 кг
Допустимая полная масса 1990 кг
Размер шин 195/65R15
П.П. Запиши си по-горния линк във favorites - има доста полезна информация за доста модели автомобили
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Абе, колкото и да не искам да си го призная, радва ме тази Ланчиа. Дизайнът и е много красив (като на повечето италианки де
), интериорът е доста приятен и материалите изглеждат качествени, много екстри, мощни двигатели, добра возия...
А и цената е изгодна - 4-5 К лева за 96 година с тези екстри и оборудване.
Но - ако тази кола ти харесва и си я купиш:
1. приготви се за разход 13 до 15 на 100 бензин градско - тия коне искат да ядат, пък и знаем че италианските атове са по-гладни от всички други
2. поддръжка - винаги имай свободни пари (колото повече - толкова по-добре) щото частите специално за Ланчиа са доволно скъпи, а и тия каляски са си чупливи - то коя кола на 10 и повече години не се чупи де...
Абе готина си е колата - хваща окото - дума да няма - а и с тия екстри...на мен ми харесва.
Ама що не земеш да си купиш един Пасат Б4 - не е толкова красив, сигурно не вози толква добре, по-слаб ще му е двигателя, забрави за такива екстри (ако ги има - не са серийни и отиваш на по-висока цена)...
Може да не съм прав, но така мисля

А и цената е изгодна - 4-5 К лева за 96 година с тези екстри и оборудване.
Но - ако тази кола ти харесва и си я купиш:
1. приготви се за разход 13 до 15 на 100 бензин градско - тия коне искат да ядат, пък и знаем че италианските атове са по-гладни от всички други
2. поддръжка - винаги имай свободни пари (колото повече - толкова по-добре) щото частите специално за Ланчиа са доволно скъпи, а и тия каляски са си чупливи - то коя кола на 10 и повече години не се чупи де...
Абе готина си е колата - хваща окото - дума да няма - а и с тия екстри...на мен ми харесва.
Ама що не земеш да си купиш един Пасат Б4 - не е толкова красив, сигурно не вози толква добре, по-слаб ще му е двигателя, забрави за такива екстри (ако ги има - не са серийни и отиваш на по-висока цена)...
Може да не съм прав, но така мисля

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”