ще ми се да те помоля да престанеш с тия недомълвени заглавия: питане за... молба със...

е да 600 лв за съединителrealityman написа:голяма кола, много добро возене, ама много даже някои от форума на ланция говорят, че вози по добре от коли до 50.000 лв. не знам ама така са направени седалките и така поема дупките а вътре е много тиха. Не е бърза на старт определено, ама тръгне ли поддържа добре скоростта. има много екстри и за тази цена има каппи за около 4000 лв 96-97-ма. е доста добър вариант, обаче..... само съдеинител струва към 600 лв щото е обратен, а и другите части не са евтини и много много не се намират това и е проблема иначе съм чувал, че и двигателите им държат доста!
а нещо като max скоростsanto_trafficante написа:2.0 155кс много добра возия и много широка. карал съм такава градско прави 12/100 разход с нормално каране. екстри има богато.
а чаркове има няма проблем на мен не ми се виждат няква бесна цифра но и зависи с какво ще ги сравнявашиначе като стъкла и т.н. са яка цифра но там каското ти ги покрива./скоро сменях челно стъкло 560лв/
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: daimen и 57 госта