Може би някои знаят че вчера си купих Г3 АБД, и разбрах че не мога да и сложа варненски номера, тази сутрин отпраших с жълти транзитни немски номера за Разград на свой риск, при това изтекли (това са номера валидни само в територията на Германия което впоследствие разбрах). Отивам в КАТ с всички документи + превод на договора за покупко-продажба (да вметна само че в Разград преди да стигна до КАТ ме сгащиха куките, както и да е отървах се без голба и подкуп обаче звъннаха да предупредят колегите си), подавам заявление-всичко ОК, плащам си номерата , минавам преглед и накрая вече буквално преди да ми дадат новите номера онази ми вика има разминаване в датите на договора и срока на номерата

Номерата са изтекли на 24.07.07, а колата е внесена на 15.08.07, в декларацията на първата -тази дето остава в КАТ пише "без номер", а на втората понеже си бяха закачени номерата онези техници от прегледа ме накараха да впиша в декларацията немските транзитни номера и тази която уж трябва да ми даде номерата ми вика "не мога да ти издам талон и номера на колата щото транзитните са изтекли миналия месец, а колата е внесена преди 2 дена и в договора пише моето име и това на немеца с дата на покупка 08.08.07 от Германия, за мен този договор е фалшив и колата няма как да влезе в БГ с тези номера"

И аз съм аджемия в тази област и и казвам да променим датата и всичко да е ОК-а онази НЕ.
И нищо-казват ми незнам оправяй се, викам и кво да правя сега, онази ми цъка, аз бесен паля колата и към Варна, на магистралата 160-170 не я жаля, викам си или ще е моя или не , поне да я засека, па мога и да я върна, знам ли

Ма пак върви АБДто, няма тяга ама като ускори си върви доволно за кончетата
Та сега съм в безизходица, онези в Автокъщата се усетиха за грешката си че не са уточнили в декларацията че колата е пристигнала с автовоз а номерата са си в нея още от германия, ще ми изкарат нова декларация как си требе ама , дали пак ще ме върнат с подправена декларация незнам, сега колата е във Варна на паркинг и незнам как ще я завлека до Разград че няма кука за теглене нито отпред, нито отзад
И на входа на Варна на края на магистралата хооооп пак куки- аз номерата единия на джама върху таблото, другия отзад върну кората

Бесен слизам и викам ае стига бе само мене ли дебнете, а онез питат що, това онова, по едно време единия вика пиши му глоба-другия вика не може, трябва акт и да му вземем книжката и да конфискуваме колата

Абе викам прецаках се, обяснявам им като човек без да се нервя, казвам им че идвам да върна колата да си взема парите , онези не ме пускат и викат АКТ, без книжка и конфискация на автомобила, не издържах

Казвам така "Да взема да почеря за новата кола", онея ми ти като се засмяха обстановката стана друга, та олекнах с някви 20 кинта
Някакви идеи как да си регистрирам колата ?