Препоръчайте ми USB-FM трансмитер за кола

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Препоръчайте ми USB-FM трансмитер за кола

Мнениеот Rabbit_TDI » Съб 21 юли 2007 15:47

Понеже ми писна да си свалям и слагам панела/то всъщност май направо си стоя без касетофон в Сф щото ме мързи/ за да не ми потрошат колата тъпите наркоманчета съм решил да си взема USB-FM трансмитер.Имам едно оригинално радио ALPHA коего просто лепне страшно добре на таблото и хваща много добре станцийте и съм решил да си вземе едно трансмитерче да си записвам музиката на флашката.Страшно удобно и няма да се притеснявам от крадци.Някой зимал ли е такова нещо и знае ли цени.

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Съб 21 юли 2007 15:49

Крадат и такива касетофони , наскоро почупиха скуба-та за един, затова е най-добре скрита музика пак с мп3 плейър.

Последна промяна от L&R на Съб 21 юли 2007 15:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Съб 21 юли 2007 15:52

Ама това не е касетофон ,а радио и струва 10 лева -съмнява ме някой да го крадне.Бях с него 2 седмици като ми се чупи смотаното CD MP3

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Съб 21 юли 2007 15:53

Rabbit_TDI написа:Ама това не е касетофон ,а радио и струва 10 лева -съмнява ме някой да го крадне.Бях с него 2 седмици като ми се чупи смотаното CD MP3

Първо чупят после разглеждат какво е.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Съб 21 юли 2007 15:56

Става дума за радио ФВ-Алфа което има дисплей колкото на часовник и се вижда и с фенерче по тъмното че не става за нищо.Колегата си кара с такова Корсата/на опле е Грундик/ и година вече няма проблем.

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Съб 21 юли 2007 16:00

Да си спестя ли примера за на комшията кабриото , на който му нарязаха гюрука и му изкъртиха барчето (някъв странен Талбот караше) заради един смотан касетофон с "топла и студена вода" :!: :!: :!: Долните мангали и наркомани търсят бройката , а не качеството :idea:

c1ick
Автомобил:
Двигател:

Mp3-трансмитери има в www.e-bushona.com

Мнениеот c1ick » Пон 23 юли 2007 9:58

Трансмитери: http://e-bushona.com/
Личен опит: Радиокасетофон Panasonic RD70 с фабричен AUX вход и кабел към mp3-плеъра - не съм му свалял панела никога и не са се мъчили да го крадат все още.

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Пон 23 юли 2007 12:32

вземи си на Белкин, железни са

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 23 юли 2007 20:07

Plamen_RI написа:вземи си на Белкин, железни са

Я дай повече инфо.Иначе там кадето посочи колегата си харесах един за 48 лева с променлива честота :?

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Вто 24 юли 2007 8:31

един колега наскоро си взе, ще го питам откъде, по принцип belkin се продава в техномаркет, ама не цялата им гама, а обмислял ли си вариант за УСБ адаптер с касета?

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Вто 24 юли 2007 14:56

Plamen_RI написа:един колега наскоро си взе, ще го питам откъде, по принцип belkin се продава в техномаркет, ама не цялата им гама, а обмислял ли си вариант за УСБ адаптер с касета?

Това с адапторна касета е пълна скръб,с FM трансмитер е по-добре ! А за цената-при мен такъв с USB накрайник за зареждане на плеъра и три избираеми честоти на Thunder струва 20лв !

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Нед 19 авг 2007 23:12

Вчера докато жената пазаруваше на карловския пазар влезнах в месното подобие на Техномаркет/там трансмитерите бях 100 пари/ грледам тоя дето го има в нета пъхаш УСБ с песни и той ги свири за 50 лева при нас за 35 лв.Не се поколебах и го взех.Свири си чудесно и можеш да му настройш пройзволна честота.Лошото е само че няма копче за изключване ,а запалката не спира като извада ключа :cry: -някой ако ме светне как да я направа да се изключва ще се радвам доста.Качеството е добро за всекидневно ползване като те мързи да пишеш диск преди да идеш на работа.Естествено ако си качил яки колонки и усилвател и патувате групичка към морето и иската яка музика в колата няма да стане :wink:

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Пон 20 авг 2007 5:06

И аз минах на този вариант и съм доволен! Чува се добре, нямам една торба дискове в колата, не привлича толко много бандитите, касетофона не е като повечето модерни касетофони лъскав, светещ, мигащ и какъв ли още не... Абе с две думи не си сбъркал! Поздравления :lol:

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Пон 20 авг 2007 5:47

Rabbit_TDI написа:Вчера докато жената пазаруваше на карловския пазар влезнах в месното подобие на Техномаркет/там трансмитерите бях 100 пари/ грледам тоя дето го има в нета пъхаш УСБ с песни и той ги свири за 50 лева при нас за 35 лв.Не се поколебах и го взех.Свири си чудесно и можеш да му настройш пройзволна честота.Лошото е само че няма копче за изключване ,а запалката не спира като извада ключа :cry: -някой ако ме светне как да я направа да се изключва ще се радвам доста.Качеството е добро за всекидневно ползване като те мързи да пишеш диск преди да идеш на работа.Естествено ако си качил яки колонки и усилвател и патувате групичка към морето и иската яка музика в колата няма да стане :wink:

Взех си аз такова чудо преди 2 седмици от Метро с 2ГБ флаш за 78 кинта с дистанционно е дори.Свири екстра, но също не се изключва и трябва да вади от запалката. Единствения проблем който забелязах е че ми е разширило пластините на гнездото и сега като натисна запалката да я ползвам не ще да я задържа.

beljata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот beljata » Пон 20 авг 2007 20:14

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”