Препоръчайте ми USB-FM трансмитер за кола
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Препоръчайте ми USB-FM трансмитер за кола
Понеже ми писна да си свалям и слагам панела/то всъщност май направо си стоя без касетофон в Сф щото ме мързи/ за да не ми потрошат колата тъпите наркоманчета съм решил да си взема USB-FM трансмитер.Имам едно оригинално радио ALPHA коего просто лепне страшно добре на таблото и хваща много добре станцийте и съм решил да си вземе едно трансмитерче да си записвам музиката на флашката.Страшно удобно и няма да се притеснявам от крадци.Някой зимал ли е такова нещо и знае ли цени.
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Крадат и такива касетофони , наскоро почупиха скуба-та за един, затова е най-добре скрита музика пак с мп3 плейър.
Последна промяна от L&R на Съб 21 юли 2007 15:52, променено общо 1 път.
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Mp3-трансмитери има в www.e-bushona.com
Трансмитери: http://e-bushona.com/
Личен опит: Радиокасетофон Panasonic RD70 с фабричен AUX вход и кабел към mp3-плеъра - не съм му свалял панела никога и не са се мъчили да го крадат все още.
Личен опит: Радиокасетофон Panasonic RD70 с фабричен AUX вход и кабел към mp3-плеъра - не съм му свалял панела никога и не са се мъчили да го крадат все още.
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Plamen_RI написа:един колега наскоро си взе, ще го питам откъде, по принцип belkin се продава в техномаркет, ама не цялата им гама, а обмислял ли си вариант за УСБ адаптер с касета?
Това с адапторна касета е пълна скръб,с FM трансмитер е по-добре ! А за цената-при мен такъв с USB накрайник за зареждане на плеъра и три избираеми честоти на Thunder струва 20лв !
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Вчера докато жената пазаруваше на карловския пазар влезнах в месното подобие на Техномаркет/там трансмитерите бях 100 пари/ грледам тоя дето го има в нета пъхаш УСБ с песни и той ги свири за 50 лева при нас за 35 лв.Не се поколебах и го взех.Свири си чудесно и можеш да му настройш пройзволна честота.Лошото е само че няма копче за изключване ,а запалката не спира като извада ключа
-някой ако ме светне как да я направа да се изключва ще се радвам доста.Качеството е добро за всекидневно ползване като те мързи да пишеш диск преди да идеш на работа.Естествено ако си качил яки колонки и усилвател и патувате групичка към морето и иската яка музика в колата няма да стане 

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Rabbit_TDI написа:Вчера докато жената пазаруваше на карловския пазар влезнах в месното подобие на Техномаркет/там трансмитерите бях 100 пари/ грледам тоя дето го има в нета пъхаш УСБ с песни и той ги свири за 50 лева при нас за 35 лв.Не се поколебах и го взех.Свири си чудесно и можеш да му настройш пройзволна честота.Лошото е само че няма копче за изключване ,а запалката не спира като извада ключа-някой ако ме светне как да я направа да се изключва ще се радвам доста.Качеството е добро за всекидневно ползване като те мързи да пишеш диск преди да идеш на работа.Естествено ако си качил яки колонки и усилвател и патувате групичка към морето и иската яка музика в колата няма да стане
Взех си аз такова чудо преди 2 седмици от Метро с 2ГБ флаш за 78 кинта с дистанционно е дори.Свири екстра, но също не се изключва и трябва да вади от запалката. Единствения проблем който забелязах е че ми е разширило пластините на гнездото и сега като натисна запалката да я ползвам не ще да я задържа.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”