Skruji написа:Та на въпроса, дали си заслужава да си сменя Голфа, който е 1.4 с газ Ловато, 8 нови гуми с джанти, отлично състояние на окачването, музика и др. Общо взето знам че ще го карам дълго без да имам кой знае какви разходи за поддръжка. 1.8 е нов внос 93 година и главното заради което питам е защото върви двойно повече, пък и газ лесно му се слага. Естествено 1.8 е без гуми и газ, пък и кой знае какво му е състоянието.![]()
buFka написа:Skruji написа:Та на въпроса, дали си заслужава да си сменя Голфа, който е 1.4 с газ Ловато, 8 нови гуми с джанти, отлично състояние на окачването, музика и др. Общо взето знам че ще го карам дълго без да имам кой знае какви разходи за поддръжка. 1.8 е нов внос 93 година и главното заради което питам е защото върви двойно повече, пък и газ лесно му се слага. Естествено 1.8 е без гуми и газ, пък и кой знае какво му е състоянието.![]()
е много е относително тва...ако е в калпаво състояние, за кво ти е макар и АБС. Зависи къде караш колата, ако е само за града - не ти трее повече, ако е предимно извън града тоя АБС ноо по добре ше ти дойде. Огледай и прецени сам. Аз ако го карам само градско, няма да сменя ABD-то...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта