Бартер на Голф 3 1.4 ABD за 1.8 ABS ?
- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
Бартер на Голф 3 1.4 ABD за 1.8 ABS ?
Та на въпроса, дали си заслужава да си сменя Голфа, който е 1.4 с газ Ловато, 8 нови гуми с джанти, отлично състояние на окачването, музика и др. Общо взето знам че ще го карам дълго без да имам кой знае какви разходи за поддръжка. 1.8 е нов внос 93 година и главното заради което питам е защото върви двойно повече, пък и газ лесно му се слага. Естествено 1.8 е без гуми и газ, пък и кой знае какво му е състоянието.

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Бартер на Голф 3 1.4 ABD за 1.8 ABS ?
Skruji написа:Та на въпроса, дали си заслужава да си сменя Голфа, който е 1.4 с газ Ловато, 8 нови гуми с джанти, отлично състояние на окачването, музика и др. Общо взето знам че ще го карам дълго без да имам кой знае какви разходи за поддръжка. 1.8 е нов внос 93 година и главното заради което питам е защото върви двойно повече, пък и газ лесно му се слага. Естествено 1.8 е без гуми и газ, пък и кой знае какво му е състоянието.![]()
е много е относително тва...ако е в калпаво състояние, за кво ти е макар и АБС. Зависи къде караш колата, ако е само за града - не ти трее повече, ако е предимно извън града тоя АБС ноо по добре ше ти дойде. Огледай и прецени сам. Аз ако го карам само градско, няма да сменя ABD-то...
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Бартер на Голф 3 1.4 ABD за 1.8 ABS ?
buFka написа:Skruji написа:Та на въпроса, дали си заслужава да си сменя Голфа, който е 1.4 с газ Ловато, 8 нови гуми с джанти, отлично състояние на окачването, музика и др. Общо взето знам че ще го карам дълго без да имам кой знае какви разходи за поддръжка. 1.8 е нов внос 93 година и главното заради което питам е защото върви двойно повече, пък и газ лесно му се слага. Естествено 1.8 е без гуми и газ, пък и кой знае какво му е състоянието.![]()
е много е относително тва...ако е в калпаво състояние, за кво ти е макар и АБС. Зависи къде караш колата, ако е само за града - не ти трее повече, ако е предимно извън града тоя АБС ноо по добре ше ти дойде. Огледай и прецени сам. Аз ако го карам само градско, няма да сменя ABD-то...
абе буфи мен тва серво много ме мъчи...само градско въртя ама без серво ми се доплаква понякога
- P4v3l
- Автомобил:
- Двигател:
Иди и огледай АБС-а виж за какво става въпрос (закарай го някой познат майстор да го види) и ако го харесаш бартеросвай, но аз мисля, че това, че е нов внос хич не означава, че е в по-добро състояние от твойта, като сложиш новите гуми, газовото и музиката, които имаш може и да си на загуба, единственото, което печелиш малко повече мощност (и главоболията по поставянето на друга газова, покупка на гуми и други консумативи които задължително трябва да смениш - масло, темъци, филтри и т.н да не забравяме застраховка, все пак колата е нов внос разходи по прехвърлянето, времето загубено в КАТ и данъчното)
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”