малко сектантско питане

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

малко сектантско питане

Мнениеот dude » Пет 21 дек 2007 10:43

много се замислям дали следващата колица да не е една двуврата 147ца 1,6 120 коня. Ръчна скоростно кутия задължително
сега искам да споделя, че едва ли ще изкара при мен повече от 30 000 км, не карам много, така че 2-3 години ще е моя.

Демек дори да е малко по-скъпа поддръжката, за тея километри при мен донякъде ще ми се размине:)

та искам тук някой да сподели, че питам ли в алфа форума ще почне колко е яка тая кола дрън дрън.
интересно ми е, кво гори горе долу, цени на консумативи съпоставени с голф4ка . Там имаше ли някаква фира с алуминиеви картери или нещо се бъркам.

П.С а имат ли некой ваското2 или никси2, че кат се счупи:)))

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пет 21 дек 2007 10:48

според господин кларксън от топ гиър никой не е истински запален фен на моторите ако не е притежавал поне една алфа...mhihi
той казва че когато в тая кола всичко работи и е наред-чуството било неописуемо...mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Re: малко сектантско питане

Мнениеот stoqn_g60 » Пет 21 дек 2007 11:25

dude написа:много се замислям дали следващата колица да не е една двуврата 147ца 1,6 120 коня. Ръчна скоростно кутия задължително
сега искам да споделя, че едва ли ще изкара при мен повече от 30 000 км, не карам много, така че 2-3 години ще е моя.

Демек дори да е малко по-скъпа поддръжката, за тея километри при мен донякъде ще ми се размине:)

та искам тук някой да сподели, че питам ли в алфа форума ще почне колко е яка тая кола дрън дрън.
интересно ми е, кво гори горе долу, цени на консумативи съпоставени с голф4ка . Там имаше ли някаква фира с алуминиеви картери или нещо се бъркам. бих ти препоръчал немско :wink: макар че зимай каквото ти е на сърце няма нещо дет да не се чупи :wink:

П.С а имат ли некой ваското2 или никси2, че кат се счупи:)))
колега да ти кажа 4е са бега4ки такива са ама и аз преди се бех запалил по тая даже и тема пусках но бурзо размислих и ме разобедиха и ми казаха от италиянските лан4а и некои и друг модел на алфа но не и тази дет си я аресъл . не ти я препоръчвам като цяло ми се струва че е доста спънат модел а в интериора е мани беги мани.

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пет 21 дек 2007 11:38

vaskoto1 написа:според господин кларксън от топ гиър ...
той казва че когато в тая кола всичко работи и е наред-чуството било неописуемо...mhihi mhihi mhihi

А дали има вариант всичко в нея да работи :wink: mhihi mhihi mhihi
(сори за спама spam ма нали сме Петък и не се сдържах Friday )

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Пет 21 дек 2007 11:54

stoqn_g60 написа:колега да ти кажа 4е са бега4ки такива са ама и аз преди се бех запалил по тая даже и тема пусках но бурзо размислих и ме разобедиха и ми казаха от италиянските лан4а и некои и друг модел на алфа но не и тази дет си я аресъл . не ти я препоръчвам като цяло ми се струва че е доста спънат модел а в интериора е мани беги мани.

на мен интериора ми харесва. а 120 коня ще са ми съвсем ок, то и сега на 1,6 100те са ми добре

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Пет 21 дек 2007 13:34

dude написа:
stoqn_g60 написа:колега да ти кажа 4е са бега4ки такива са ама и аз преди се бех запалил по тая даже и тема пусках но бурзо размислих и ме разобедиха и ми казаха от италиянските лан4а и некои и друг модел на алфа но не и тази дет си я аресъл . не ти я препоръчвам като цяло ми се струва че е доста спънат модел а в интериора е мани беги мани.

на мен интериора ми харесва. а 120 коня ще са ми съвсем ок, то и сега на 1,6 100те са ми добре
абе щом ти аресва зимай . няма нещо дет да не се чупи :wink:

Потребителски аватар
IVD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот IVD » Пет 21 дек 2007 13:38

Аз съм на път да сменя едия голф /1.4-то/ за Алфа 146 1.9 жтд.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”