много се замислям дали следващата колица да не е една двуврата 147ца 1,6 120 коня. Ръчна скоростно кутия задължително
сега искам да споделя, че едва ли ще изкара при мен повече от 30 000 км, не карам много, така че 2-3 години ще е моя.
Демек дори да е малко по-скъпа поддръжката, за тея километри при мен донякъде ще ми се размине:)
та искам тук някой да сподели, че питам ли в алфа форума ще почне колко е яка тая кола дрън дрън.
интересно ми е, кво гори горе долу, цени на консумативи съпоставени с голф4ка . Там имаше ли някаква фира с алуминиеви картери или нещо се бъркам.
П.С а имат ли некой ваското2 или никси2, че кат се счупи:)))
малко сектантско питане
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
Re: малко сектантско питане
колега да ти кажа 4е са бега4ки такива са ама и аз преди се бех запалил по тая даже и тема пусках но бурзо размислих и ме разобедиха и ми казаха от италиянските лан4а и некои и друг модел на алфа но не и тази дет си я аресъл . не ти я препоръчвам като цяло ми се струва че е доста спънат модел а в интериора е мани беги мани.dude написа:много се замислям дали следващата колица да не е една двуврата 147ца 1,6 120 коня. Ръчна скоростно кутия задължително
сега искам да споделя, че едва ли ще изкара при мен повече от 30 000 км, не карам много, така че 2-3 години ще е моя.
Демек дори да е малко по-скъпа поддръжката, за тея километри при мен донякъде ще ми се размине:)
та искам тук някой да сподели, че питам ли в алфа форума ще почне колко е яка тая кола дрън дрън.
интересно ми е, кво гори горе долу, цени на консумативи съпоставени с голф4ка . Там имаше ли някаква фира с алуминиеви картери или нещо се бъркам. бих ти препоръчал немскомакар че зимай каквото ти е на сърце няма нещо дет да не се чупи
![]()
П.С а имат ли некой ваското2 или никси2, че кат се счупи:)))
- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stoqn_g60 написа:колега да ти кажа 4е са бега4ки такива са ама и аз преди се бех запалил по тая даже и тема пусках но бурзо размислих и ме разобедиха и ми казаха от италиянските лан4а и некои и друг модел на алфа но не и тази дет си я аресъл . не ти я препоръчвам като цяло ми се струва че е доста спънат модел а в интериора е мани беги мани.
на мен интериора ми харесва. а 120 коня ще са ми съвсем ок, то и сега на 1,6 100те са ми добре
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
абе щом ти аресва зимай . няма нещо дет да не се чупиdude написа:stoqn_g60 написа:колега да ти кажа 4е са бега4ки такива са ама и аз преди се бех запалил по тая даже и тема пусках но бурзо размислих и ме разобедиха и ми казаха от италиянските лан4а и некои и друг модел на алфа но не и тази дет си я аресъл . не ти я препоръчвам като цяло ми се струва че е доста спънат модел а в интериора е мани беги мани.
на мен интериора ми харесва. а 120 коня ще са ми съвсем ок, то и сега на 1,6 100те са ми добре

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”