Гаражни врати (не ролетни)

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Audi_RS*
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Гаражни врати (не ролетни)

Мнениеот Audi_RS* » Вто 15 апр 2008 18:01

Колеги някой може ли да помогне със съвет за фирма към която да се насоча за да сложа такава врата на гаража. За сега съм се спрял на тези които се казват секционни,ролетни със сигурност не искам понеже имам наблюдения над тях и доста смотана изработка ми се виждат. Гледах има доста фирми,които предлагат такива врати,но не знам към коя да се насоча,някой ако е правил и имат опит с такива фирми нека сподели. Също и евентуално съвети относно ескплоатацията след това или каквото още се сетите ще са ми от полза ;)

Потребителски аватар
eos
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот eos » Вто 15 апр 2008 18:34

http://www.solid55.com/bg/products.php?product_id=5

Аз имам тази кафявата.Тя не е ролетна,а е на релси и се вдига нагоре и назад.На 5 години е и не е мръднала.От време на време я замивам с маркуча и пръскам контактен спрей на релсите да се движи по-мазно. :wink:

Audi_RS*
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Audi_RS* » Вто 15 апр 2008 18:44

Аз мисля да е като тази бялата,до колкото знам и тя е на релси и върви нагоре и назад,всъщност може би такава цяла като твоята ще бъде добър избор,а това посредата за заключване ли е ? И какъв е механизма на заключването,долу и горе или от двете страни ?

Потребителски аватар
eos
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот eos » Вто 15 апр 2008 21:25

Долу от двете страни има шила

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ре

Мнениеот amikus » Сря 16 апр 2008 0:02

Колега като човек монтирал 2 години всякакви гаражни врати,мога да ти препоръчам в зависимост от парите които си склонен да отделиш няколко вида.Секционната врата е най-скъпа около 300 лева квадрата,но и с най-добра топлоизолация(най-гадна за монтаж и реглаж)!Охранителна ролетка най-добрия избор ако не ти трябва топлоизолация около 120 лв м2.Термо ролетка също добра но е по лабава!Летящо крило като на колегата НАЙ-ГОЛЕМИЯ боклук и най-евтина съответно!Най-здрава е охранителната ролетка ако е направена и монтирана грамотно!Ако искаш инфо на лични да не правя реклама.

Audi_RS*
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Audi_RS* » Сря 16 апр 2008 0:45

Еми тя вратата е доста голяма и май оферта за сега под 3000 лв май няма.... ще видя утре точните размери,че ги нямам в мен и ще ти кажа размера на лични да направиш и ти една оферта ;)

Потребителски аватар
eos
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот eos » Сря 16 апр 2008 6:13

HORMANN?Боклук? :roll:
То затова половин Германия е с нея.. mhihi

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

да

Мнениеот amikus » Сря 16 апр 2008 14:02

Да колега боклук е слагат ги масово защото са най-евтини!Слагал съм ги и автоматика съм им слагал нямам думи!Виж само от каква тенекия за сирене са направени ще и бия 1 шут и ще се покриви цялата!Да не говорим за заключването че ми е смешно.Относно секционната врата много е готина но и доста скъпа смятай и автоматика защото врата за 3 хиляди без автоматика е жив смях.Но пак ти казвам ако не държиш на топлоизолация охранителна ролетка с автоматика ще ти надживее колата!! :lol:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”