Гаражни врати (не ролетни)
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Гаражни врати (не ролетни)
Колеги някой може ли да помогне със съвет за фирма към която да се насоча за да сложа такава врата на гаража. За сега съм се спрял на тези които се казват секционни,ролетни със сигурност не искам понеже имам наблюдения над тях и доста смотана изработка ми се виждат. Гледах има доста фирми,които предлагат такива врати,но не знам към коя да се насоча,някой ако е правил и имат опит с такива фирми нека сподели. Също и евентуално съвети относно ескплоатацията след това или каквото още се сетите ще са ми от полза 

- eos
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.solid55.com/bg/products.php?product_id=5
Аз имам тази кафявата.Тя не е ролетна,а е на релси и се вдига нагоре и назад.На 5 години е и не е мръднала.От време на време я замивам с маркуча и пръскам контактен спрей на релсите да се движи по-мазно.
Аз имам тази кафявата.Тя не е ролетна,а е на релси и се вдига нагоре и назад.На 5 години е и не е мръднала.От време на време я замивам с маркуча и пръскам контактен спрей на релсите да се движи по-мазно.

- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Колега като човек монтирал 2 години всякакви гаражни врати,мога да ти препоръчам в зависимост от парите които си склонен да отделиш няколко вида.Секционната врата е най-скъпа около 300 лева квадрата,но и с най-добра топлоизолация(най-гадна за монтаж и реглаж)!Охранителна ролетка най-добрия избор ако не ти трябва топлоизолация около 120 лв м2.Термо ролетка също добра но е по лабава!Летящо крило като на колегата НАЙ-ГОЛЕМИЯ боклук и най-евтина съответно!Най-здрава е охранителната ролетка ако е направена и монтирана грамотно!Ако искаш инфо на лични да не правя реклама.
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
да
Да колега боклук е слагат ги масово защото са най-евтини!Слагал съм ги и автоматика съм им слагал нямам думи!Виж само от каква тенекия за сирене са направени ще и бия 1 шут и ще се покриви цялата!Да не говорим за заключването че ми е смешно.Относно секционната врата много е готина но и доста скъпа смятай и автоматика защото врата за 3 хиляди без автоматика е жив смях.Но пак ти казвам ако не държиш на топлоизолация охранителна ролетка с автоматика ще ти надживее колата!! 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”