Удариха ми пасатчето-Вече е като НОВ!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Удариха ми пасатчето-Вече е като НОВ!

Мнениеот Oxyde » Нед 29 юни 2008 16:51

Днеска на бензиностанция ОМВ,си чакам на стоп линията да се включа към бул.Кл.Охридски,и до мене има един бетоновоз който се е изнесал леко напред,и аз го чакам да се включи за да тръгна и аз...и изведнаж като го гледам тоя набра волана и директно през мене се опита да мине..веднага вкарах задна и навих волана та успях малко от малко да спася бронята и капака :cry: :cry: ...слизам аз..гледам..калинка левия целия сгънат,,счупен фар..бронята надрана...маската на земята...и излиза чичката и вика искаш ли да викаме КАТ...викам е не..ти ка мислиш....дойдоха КАТ-аджйиите свестни поне се оказаха и още като слезнаха от колата им беше ясно какво е станало...та поне това наред мина....

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Въпроса ми е сега в застрахователната компания как да подходя?

Последна промяна от Oxyde на Нед 06 юли 2008 18:16, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
///HAMANN///
Автомобил:
Двигател: AFN

Мнениеот ///HAMANN/// » Нед 29 юни 2008 17:00

Трябва да идеш на оглед в кат там ще ти издадат протокол носиш протокола на застрахователите и си готов :wink:

Едит: Там където правят огледа се пада точно след като минеш паркинга на кат и административната сграда в ляво има малка къщичка там има 1 листче на вратата пишеш си номера на колата и гледаш кой номер си в списъка и те викат до края на деня ако има време ако не пишеш си за следващия ден и ако си по малък номер 2-3-4 примерно отиди по - рано :wink:

Последна промяна от ///HAMANN/// на Нед 29 юни 2008 17:03, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 29 юни 2008 17:00

Еее, много неприятно :(

Потребителски аватар
doncheff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doncheff » Нед 29 юни 2008 17:06

Случва се... :? Няма нищо непоправимо, ще стане като нов!

Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Oxyde » Нед 29 юни 2008 17:08

///HAMANN/// написа:Трябва да идеш на оглед в кат там ще ти издадат протокол носиш протокола на застрахователите и си готов :wink:

Едит: Там където правят огледа се пада точно след като минеш паркинга на кат и административната сграда в ляво има малка къщичка там има 1 листче на вратата пишеш си номера на колата и гледаш кой номер си в списъка и те викат до края на деня ако има време ако не пишеш си за следващия ден и ако си по малък номер 2-3-4 примерно отиди по - рано :wink:

Абе аз протокол имам...те катаджиите напраиха..няма ко да хода до кат...аз питам как да им кажа да оценат в З.К нали имаше няколко варианта..там те да го оправят в техен сервиз..някфи проформи фактури ли нз..не съм наясно изобщо..и утре с тва ще се занимавам :roll:

Потребителски аватар
doncheff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doncheff » Нед 29 юни 2008 17:10

Oxyde написа:
///HAMANN/// написа:Трябва да идеш на оглед в кат там ще ти издадат протокол носиш протокола на застрахователите и си готов :wink:

Абе аз протокол имам...те катаджиите напраиха..няма ко да хода до кат...аз питам как да им кажа да оценат в З.К нали имаше няколко варианта..там те да го оправят в техен сервиз..някфи проформи фактури ли нз..не съм наясно изобщо..и утре с тва ще се занимавам :roll:
Е, ако имаш пари на ръка, по-добре си я направи сам и им занеси фактурата да ти я осребрят (ако има такъв вариант). Знам че във всяка ЗК си имат правила и модел на действие, така че първо питай в самата ЗК.

Потребителски аватар
eos
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот eos » Нед 29 юни 2008 17:43

Отиваш на оглед при застрахователите и си готов.Като гледам ще трябва нов мигач,нов фар,ремонт броня и най-важното гледай да напишат нов калник,че тоя ако го пишат ремонт-до два месеца ще тръгне да се скапва :!: Иначе не се коси толкова,на всеки се случва,ела в сряда да си го изкараш на вратара :wink:

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Нед 29 юни 2008 17:55

Кофти
Кой му е дал на оня самоубиец да кара бетоновоз :shock :shock :shock

Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Oxyde » Нед 29 юни 2008 17:58

Дашо написа:Кофти

мани мани :oops:

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Нед 29 юни 2008 18:01

само че не е самоубиец, а си е направо убиец.на него в бетоновоза нищо няма да му стане когато удари кола.

Потребителски аватар
doncheff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doncheff » Нед 29 юни 2008 18:03

Абе някой от тука, ако е карал такъв камьон, ще знае, че не можеш да видиш кола, ако е до тебе, освен ако нямаш огледало, което да показва дясна предна гума (такова, което сочи надолу). Малко да се отплеснеш и белята става...

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Нед 29 юни 2008 19:43

Сори за случката.
В коя компания е застрахована колата и на каква стойност?

Потребителски аватар
ZLaTa_KiFLa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ZLaTa_KiFLa » Нед 29 юни 2008 20:25

лелееееее ебаси тъпите хора...

Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Oxyde » Нед 29 юни 2008 21:12

ABSOLUT написа:Сори за случката.
В коя компания е застрахована колата и на каква стойност?

В Армеец е застрахована на 5300лв...и са се чудя защо на толкова малко я застраховах...догодина ще опитам на максимума :roll:

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Нед 29 юни 2008 21:15

Oxyde написа:

Аз съм ходил за щете само че имам каско. Предполагам и за Г.О. няма да е по различно. Отиваш на място с протокола, шофиорска книжка и талонче за минат преглед, попълваш разни документи и чакаш да ти изплатят парите. Според мен и за бронята трябва да вземеш пари защото тези драскотини няма как да се оправят, освен с боя или нова броня.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”