Въпроса ми е сега в застрахователната компания как да подходя?
///HAMANN/// написа:Трябва да идеш на оглед в кат там ще ти издадат протокол носиш протокола на застрахователите и си готов
Едит: Там където правят огледа се пада точно след като минеш паркинга на кат и административната сграда в ляво има малка къщичка там има 1 листче на вратата пишеш си номера на колата и гледаш кой номер си в списъка и те викат до края на деня ако има време ако не пишеш си за следващия ден и ако си по малък номер 2-3-4 примерно отиди по - рано
Е, ако имаш пари на ръка, по-добре си я направи сам и им занеси фактурата да ти я осребрят (ако има такъв вариант). Знам че във всяка ЗК си имат правила и модел на действие, така че първо питай в самата ЗК.Oxyde написа:///HAMANN/// написа:Трябва да идеш на оглед в кат там ще ти издадат протокол носиш протокола на застрахователите и си готов
Едит: Там където правят огледа се пада точно след като минеш паркинга на кат и административната сграда в ляво има малка къщичка там има 1 листче на вратата пишеш си номера на колата и гледаш кой номер си в списъка и те викат до края на деня ако има време ако не пишеш си за следващия ден и ако си по малък номер 2-3-4 примерно отиди по - рано
Абе аз протокол имам...те катаджиите напраиха..няма ко да хода до кат...аз питам как да им кажа да оценат в З.К нали имаше няколко варианта..там те да го оправят в техен сервиз..някфи проформи фактури ли нз..не съм наясно изобщо..и утре с тва ще се занимавам
Oxyde написа:
Абе аз протокол имам...те катаджиите напраиха..няма ко да хода до кат...аз питам как да им кажа да оценат в З.К нали имаше няколко варианта..там те да го оправят в техен сервиз..някфи проформи фактури ли нз..не съм наясно изобщо..и утре с тва ще се занимавам
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта