Здравейте специалисти!
Четох доста в търсачките по проблема , но излиза че може да бъде от всякъде-съединител,дискове разни,лагери,скоростни кутии в крайна сметка пак не ми е ясно .
Проблема е следния:
Паля , натискам съединителя , набивам 1-ва и отпускам с малко подавне на газ(както си му е реда)
Някъде от пред от ляво се получава шум , напмнящ дрънчащи камъчета в тас.При каране на 1-ва с ненатиснат съединител си дрънчи(щтрака).Засилвам на 1-ва и натискам съединителя без да изкл.от скорост-щрака.ТОВА ГО ИМА САМО НА 1-ВА.
Пробвах тругвам от място на 2-ра 3-та с пълен ляв(десен) да изпробвам каретата - не е от тях.
Какво може да етова?
Благодаря предварително за вашите мнения!

щракане от предна лява страна
- stoyan0264
- Автомобил:
- Двигател:
- stoyan0264
- Автомобил:
- Двигател:
- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
колега здравей,като гледам сме с еднакви пасатчета,незнам от каде идва проблема,но аз моя го взех преди 4год. от Италия със същия проблем и до ден днешен си е така,минал съм 70хил. и нямам проблем,а би трябвало шума сутрин да е по слаб,поне при мен е така понеже още се не е разбило маслото,аз мисля да карам така докато може,ако правиш нещо моля те да кажеш от какво е.УСПЕХ
- stoyan0264
- Автомобил:
- Двигател:
- Petyoffy
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CBBF 2012
И аз съм така, точно същите симптоми. Сменях масло в скоростите - никакъв ефект, смених съединитела (феродовия и притискателния дискове), аксиалния лагер и все си дрънка. Навъртях му така около 30хил.км и никакви проблеми. Никой не ми даде точен отговор. Това с вилките го чувам сефте и има някаква логика, защото при мен се появи сякаш изведнъж. Ако пробваш и стане казвай процедурата. 

- stoyan0264
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател: