Значи тази компресия която премерих е със 3 шишенца добавка за масло Valvoline и наистина имаше ефект ама...този мотор знам че е на над 1 милион километра не му е правен никакъв ремонт и никой не знае колко над тази цифра е,и за тва че каквото и да му сложа няма да го спася!
Ремонта е го започнах вече,днеска си купих сегменти и биелни лагери-Kolbenschmidt,утре пускам буталата и затварям картера!Само работата с главата ще стане по бавничко щото беше бая напуката между клапаните и имаше доста големи цепки между смукателните клапани и бренерите

и съм я дал да я заварят!Шлайфам я едни нови ипускателни клапанчета,нови водачи на клапаните,два нови хидроповдигача и нови лагерчета на разпределителния вал,гарнитурки на Victor Reintz едно хубаво разработване и газ
Междудругото ще му слагам и интерколер и маслен радиатор и да видим какво ще стане тогава?
И да кажа на всички които незнаят че някой беше споменал за даване на пари по майстори-всичко по колата си правя сам,дори и този основен ремонт,щото не съм сакат и не обичам друг да ми прави колата!Не се заяждам с никой просто уточнавям,да не ме разбере някой погрешно!Поздрави