местонахождение на приемник??????
местонахождение на приемник??????
имам проблем, вече немога да отключа дистанционно колата, ключа е от модела с двете копчета(отключен и заключен катинар), колата е пасат б5-97г-седан, значи направих процедурата за препрограмиране на ключа,която колегите са посочили в друга тема, няколко пъти, ефекта е нулев, от там, по всички ключари в бургас, извода им е( при вързан лаптоп се вижда),че колата въобще не възприема моя и други такива ключове, пробваха с няколко, та проблема ми обясниха че бил в моя приемник- "не приемал" (който е на колата..някъде) който работел на 433херца а моделите след 99 на 434херца, та трябва да намеря тая пущина-приемника, гледах около огледалото за задно виждане, разгобих всичко около него,махнах и задната лява кора приемник няма,,!!! Някой може ли да помогне аджаба каде е тоя прослувут приемник, че вече ми идва да закарам колата на вторични, полудях с тоя боклук... ако някой знае нещо нека пише, че ми писна да отключвам и заключвам като жигулка!!!
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз не разбирам какъв е проблема че ключа ти работи на 433мегахерца нали си е оригинален към твоята кола значи и тя работи на 433мегахерца-незнам защо изобщо са ти пълнили главата с тези честоти и др.(които даже не са и верни
).Има си тестер за дистанционни който проверява ключа дали излъчва,проверява се батериите дали са ОК и ако двете неща са ОК се синхронизира ключа с колата/или се изстрива и се вписва наново-ако не стане се пробва със същия като твоя ключ който или е нов или е 100% сигурно че не работи и чак тогава се търси проблема в приемника.

- pronobis
- Автомобил:
- Двигател:
Ммм, Бобиди, не съм сигурен, че си прав. Има модели ключове, които са с два бутона на тях (единият е с нарисуван ключ, другият бутон при мен е изтрит, та не знам оригинално какво би трябвало там да е нарисувано) - с такъв би трябвало да може и от разстояние да си управлява човека комфорт модула. Някъде имаше тема, в която Ваското1 обяснява как се прави настройката на този ключ, тъй като се "забравяли" с приемника в колата. (Btw същата процедура е описана и в аутодатата, който я има.)
А ето и линка към въпросната тема - колега Рум, виж дали ключът ти е с такива бутони и пробвай процедурата, описана в тази тема. Успех!
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... 2%EE%ED%E8
А ето и линка към въпросната тема - колега Рум, виж дали ключът ти е с такива бутони и пробвай процедурата, описана в тази тема. Успех!
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... 2%EE%ED%E8
момчета, тестваха ключа,включват лаптопа и пускат компа на колата на някакъв ражим за препрограмиране и се оказва,че колата не приема нищо, после влезе в ателието с ключа да го тестват и казват че ключа си излъчва, а пустата кола не приема, между другото десния ми преден прозорец е полудял, като го бутна до горе и сам слиза наполовина, вдигам го до горе,само като изляза да заключвам и задаржам ключа в затворено положение, само така се вдига и задържа горе, та майсторите ме посъветваха да си сменя приемника, който работел на 433херца-до99г, а пасатите след 99г били с приемник който приемал на 434херца. Ако приемника е в комфорт модула, то могали да сменя целия комфорт модул с един произведен 2002г, т.е. дали ще се сработи, и дали ще мога да вдигам прозорците със задържане на копчето на ключа. ПОМАГАЙТЕ..
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Така като чета ти сам не си правиш нещата по колата ами отиваш на майстор и след като майстора не е успял какво те кара да мислиш че сам ще решиш проблема?Моят съвет е отиваш на нов майстор и му казваш какво са тествали и открили досега,какво се съмняваш ти и дали може да се сменят така камфорт модули както ти се иска.И чакаш от него да ти реши проблема