От два часа ровя в търсачката, по руски сайтове, и не намирам нещото, което ми трябва. То човек като е на зор...
Свалил съм кората и гледам поцинкованата ламарина, отвил съм 10 болтчета, обаче не ще да излезе като я подръпвам. Засега май нищо не съм счупил. Как да я махна, за да имам поглед върху бравата.
Благодаря предварително!

Моля спешно за насока: сваляне на брава на Б5 - РЕШЕНО!
- The Bear
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Моля спешно за насока: сваляне на брава на Б5 - РЕШЕНО!
Последна промяна от The Bear на Пет 02 яну 2009 20:32, променено общо 1 път.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Не знам кои руски сайтове гледаш, но виж дали ТОВА няма да ти помогне.
- The Bear
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gr_kanev написа:Не знам кои руски сайтове гледаш, но виж дали ТОВА няма да ти помогне.
Мале, мале, то стъклото се сваля първо, а аз тегля ли, тегля...

Ще чета, и отивам да го ръчкам, че нещо одеве леко пукна да видя дали не съм строшил нещо...

Благодаря!
- The Bear
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gomez написа:http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=1015107
Дано ти свърши работа !
Така, реших си проблема, както обикновено не по най-простия начин, ама, докато е жив човек все се учи...
Мен проблема ми беше, че откак съм взел пасата, не може да ми се отваря пасажерската врата, т.е. отваря се, ама като дръпнеш ръчката много рязко. Та, по принцип я "водех" че не се отваря, да не се поломи нещо при тези резки дърпания... Тук питах може би преди повече от година какъв е проблема, и получих отговор, че ще трябва да видя бравата... Все не ми оставаше време, та нейсе днеска намерих... И затова тръгнах да търся бравата под корите...
Ама още като четех материала, който ми посочи и видях точки 21 и 22 и като че ми стана ясна работата... И като отидох до колата и... вратата вече се отваря нормално... Не е трябвало нито кори да свалям, нито нищо. Само един торкс 20 и една отвертка... Суууупер елементарно е било всичко... За няма и 1 мин по часовник работа...
Пак благодаря от сърце и на двама ви за материалите. В руския също го има това дадено.
Отивам да събирам!
2122