Tedo- написа:аз сложих 45см отзад, иначе си беше с 41см
не се ли закача в основата на чистачката или си издърпал перото нагоре?
zfa159 написа:Само да използвам темата да питам :
-имам проблем с шоф.чистачка - не прилепва достатъчно добре към стъклото - разбира се ми е поразбита оста на моторчето,където се захваща рамото....като на 99.9% от Пасат-ите от тези години.Имаше преди една тема как се натяга пружината на самото рамо за да се оправи този проблем....един ден свалих рамото ама не успях да разбера как са сваля пружината и какво точно се прави...пък и е много твърда тази пружина.Та питанката ми е ако някой знае технологията да ме светне или пък по-добрия вариант ако някой е проверявал каква е цената на едно ново рамо да каже да си правя сметка за какво иде реч.
Също така второ питане - карам си бързичко (над 120-130) и чистачките започват да замацват много здраво...виждал съм такива плоски,които нямат металните чудеса отгоре....не знам как точно се водят....сещате се.Та такива съм виждал само на Шампион ама те се менте....къде из София могат да се намерят читави такива (Валео примерно),каква им е скромната цена и най-важното - има ли някакъв смисъл от тях....помагат ли с нещо?
Предварително благодаря!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта