проблем със задна лява врата на б5
проблем със задна лява врата на б5
Здравейте колеги. Имам проблем със задна лява врата на пасата. Отвън се заключва, но отвътре неще. Като отворя вратата салона и плафона който е доло на вратата не светят. Като заключа вратата светодиотчето на шофьорската врата също отказа да свети. Моля някой ако знае нещо по въпроса да пише, благодаря Ви предварително!
- _Technics
- Автомобил: VW Passat 2002
- Двигател: AKN V6 350HP
- Контакти:
Re: проблем със задна лява врата на б5
ммм на Б5.5 става подобно нещо но подобно! На задна лява врата умря централно, плафона вътре не светва, ел огледалата и те - OFF; долу на земята не свети. При мен излезе следното: между вратата и купето има гумен маншон, вътре сноп с кабели и 2 куплунга, горния е за музиката долния е за централно - откл./закл.. Долния още в завода явно не са го вкарали докрай и пластинките който законтрят са растворени и несе стремят да щтракнат и да ударят контра и сега зимата като се втвърдиха кабелите като отворих вратата и направо куплунга е излязал целия! Но при мен задна лява направо отказа откл./закл. и освен това разликата беше следната: като отключа колата с дистанционното (оригиналния ключ) плафоните вътре светват и угасват веднага - апак попринцип трабва да светят там 25 секунди ли нещо такова. като отворя коя да е врата и като затворя пак трябва да минат няколко секунди и да огаснат плавно, но затворя ли директно гаси всичко.
Малко ме съмнява по което обясни да е това но не пречи да провериш. Другото което е под краката на шофьора има един комфорт модул (черна кутия) тя се заниамва с ел стъкла; центр. закл., кабелите ако са се намокрили само, може да те побърка!
Дано съм бил полезен, ако не - колегите имат думата
Малко ме съмнява по което обясни да е това но не пречи да провериш. Другото което е под краката на шофьора има един комфорт модул (черна кутия) тя се заниамва с ел стъкла; центр. закл., кабелите ако са се намокрили само, може да те побърка!
Дано съм бил полезен, ако не - колегите имат думата