проблем със задна лява врата на б5

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
miki84
Автомобил:
Двигател:

проблем със задна лява врата на б5

Мнениеот miki84 » Чет 26 мар 2009 18:06

Здравейте колеги. Имам проблем със задна лява врата на пасата. Отвън се заключва, но отвътре неще. Като отворя вратата салона и плафона който е доло на вратата не светят. Като заключа вратата светодиотчето на шофьорската врата също отказа да свети. Моля някой ако знае нещо по въпроса да пише, благодаря Ви предварително!

Потребителски аватар
_Technics
Автомобил: VW Passat 2002
Двигател: AKN V6 350HP
Контакти:

Re: проблем със задна лява врата на б5

Мнениеот _Technics » Пет 27 мар 2009 1:13

ммм на Б5.5 става подобно нещо но подобно! На задна лява врата умря централно, плафона вътре не светва, ел огледалата и те - OFF; долу на земята не свети. При мен излезе следното: между вратата и купето има гумен маншон, вътре сноп с кабели и 2 куплунга, горния е за музиката долния е за централно - откл./закл.. Долния още в завода явно не са го вкарали докрай и пластинките който законтрят са растворени и несе стремят да щтракнат и да ударят контра и сега зимата като се втвърдиха кабелите като отворих вратата и направо куплунга е излязал целия! Но при мен задна лява направо отказа откл./закл. и освен това разликата беше следната: като отключа колата с дистанционното (оригиналния ключ) плафоните вътре светват и угасват веднага - апак попринцип трабва да светят там 25 секунди ли нещо такова. като отворя коя да е врата и като затворя пак трябва да минат няколко секунди и да огаснат плавно, но затворя ли директно гаси всичко.
Малко ме съмнява по което обясни да е това но не пречи да провериш. Другото което е под краката на шофьора има един комфорт модул (черна кутия) тя се заниамва с ел стъкла; центр. закл., кабелите ако са се намокрили само, може да те побърка!
Дано съм бил полезен, ако не - колегите имат думата :)

Потребителски аватар
kirhadj
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем със задна лява врата на б5

Мнениеот kirhadj » Пет 27 мар 2009 1:55

viewtopic.php?t=23478

Виж тази тема.

Върни се в “Passat”