колата ми е Passat B3 RP, няма хидравлика, задни спирачки - барабан, нямам ABS
Попрочетох няколко теми, разбрах къде ми е проблема, въпроса е да не забравя нещо

Преди 200 км. смених предни дискове ( ATE ) и всиките накладки ( Textar ). Появи се едно периодично поскръцкване при 40 км/ч - реших че като за 18 годиншна кола е ОК, пък и предните накладки почнаха да си свирят още със слагането...както и да е. Бързам си аз днес за университета, че ще изпусна изпита, паркирам -> излизам -> от предна лява гума пуши

- лагери на главините, другия път ще знам като поскръцква така

От това което прочетох по темите смятам да направя :
- нови лагери
- евентуално нови цилиндърчета ( ще питам утре майстора ми дали си заслужава да се смазват, някъде четох че са по 10лв. бройката, ако е така ще ги сменя с нови )
- спирачната течност е ОК като ниво, ама мисля и нея да я сменя
- Обаче...идея си нямам къде са тея водачи и какво "водят", и аджеба тази обсъждана "ламаринка" каква роля играе ( ще се радвам някой да ми обясни

- притеснява ме от тези пушеци...феродото тотално да е сдало багажа -> та искам да ви попитам като го прегрееш яко, после не почва ли да се рони...т.е. има го ама не върши работа, защото се е удървило както се казва ( как да го позная ако си е изпяло песента вече ). Ако е така, май и нови накладки ще трябва

- мисля си по спирачната помпа да не барам нищо - педала на спирачките не потъва/не се вдървява
Ако нещо бъркам някъде, ще се радвам да ми разясните. Ако имате някакви допълнителни съвети - моля споделете ги
P.S. забравих да ви питам - да ми препоръчате лагери от къде и какви ( че размер не можах да им намеря )