пасат б5,5 сервиз след 3000км?????
пасат б5,5 сервиз след 3000км?????
като дам на контакт ми изписва на бордовия сервиз след 3000км при положение че маслото ми е на 5000км и е нулиран компа след смяната с ваг ком.може ли да е за ремъците щото не съм ги сменял
- gubaku
- Автомобил:
- Двигател:
Re: пасат б5,5 сервиз след 3000км?????
В търсачката има поне десет теми по въпроса, ама айде моабет да става
Значи, борда има два брояча - единия е за маслото, а другия е за технически профилактичен преглед на 30000км. Много е вероятно, ако като са ти сменяли маслото са ти нулирали брояча на маслото сега да ти пиука брояча за профилактика. Порови се из форума има пиниз да го премахнеш чрез врътките на километража и часовника, при мен обаче тва не действа и ходя да я закачат на компютър и срещу десет кинта всичко е тип топ!

Значи, борда има два брояча - единия е за маслото, а другия е за технически профилактичен преглед на 30000км. Много е вероятно, ако като са ти сменяли маслото са ти нулирали брояча на маслото сега да ти пиука брояча за профилактика. Порови се из форума има пиниз да го премахнеш чрез врътките на километража и часовника, при мен обаче тва не действа и ходя да я закачат на компютър и срещу десет кинта всичко е тип топ!
-
- Автомобил:
- Двигател:
А най-добре в сервиза, в който ще ти занулят този брояч да попрегледат и колата. Ваг-ком диагностика, окачване, ходова част... Германецът ненапразно е предвидил тези напомнящи индикации.
мисълта ми беше дали като се сменят ремъците и ролките се нулира и като с маслото на определен интервал от км ти изписва че трябва да се сменят пак?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Смяната на ремъци и ролки е само част от нешата, които са в "регламентния списък". Разбира се и слаба Вогу, те не се сменят на 30 К км.
Ако ти е интересно, потърси в нета документация, по регламентно-профилактичните работи, които препоръчва производителя или попитай при официален представител.
Ако ти е интересно, потърси в нета документация, по регламентно-профилактичните работи, които препоръчва производителя или попитай при официален представител.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Отиди при някой с VAG Com да види как са ти настроени сервизните интервали. Ще ги направите както на теб ти харесват и няма да те притесняват с излишно и безвременно напомняне.