Пасат 1.6 2001, да купувам ли?
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пасат 1.6 2001, да купувам ли?
МЛАДЕЖ е разбира се!!Какво да кажа аз дето карам неговият дядо !!!
Айде, готово... не посрамих отбора... 1.9 ТДИ. Ама на ауди, директно от обора на Клаус. Ц,ц,ц, в каква заблуда бях изпаднал само...дано Господ на Дизелите да ми прости.
- vladko33
- Автомобил:
- Двигател:
единак написа:Айде, готово... не посрамих отбора... 1.9 ТДИ. Ама на ауди, директно от обора на Клаус. Ц,ц,ц, в каква заблуда бях изпаднал само...дано Господ на Дизелите да ми прости.
Колега, со колкото разбирам си в Германия.... я разкажи по-подробно на какво Ауди се спря, цени за конкретни модели, които си струват и т.н., че ми стана любопитно
Хм, спрях се на това, което изскочи. Нямам вече време и възможност, затова се наложи да реагирам малко по-бързо. Аудито е 2001, А4, комби. Когато търсех исках или такова или пасат... Понеже много се мотках/ме/ изтървах една-две обяви за пасати, но като цяло са изключително малко за района, в който съм. А да се търси по къщите е лудост, по-нагоре съм писал...
Тази кола е много запазена, измислях си разни неща и му говорех на Клаус, докато карах към обора, обаче ... ми тя май няма забележки. На съвсем малко км, изключително запазена. Та свалихме с повече от 500еу, за към 5500. Не знам много ли е малко ли, но за тази кола на мен ми е добре.
Иначе из нета можеш да срешнеш цени на същия автомобил от 4900 нагоре,ноооо... като отидеш да ги видиш... за да ги харесаш трябва да си карал на баща си москвича досега. По къщите всички до един лъжат. Или поне тези, които аз видях. Не са малко. А и друго, в нета повечето обяви са от къщи, всъщност. Наистина трябва да случиш на някой Ханс, директно, за да има качество за цената. Иначе само ...как беше... шменти капели?
Е, аз съм пълен лаик, никога не съм правил подобно нещо, така че може и да е различно в някакъв друг свят.
Тази кола е много запазена, измислях си разни неща и му говорех на Клаус, докато карах към обора, обаче ... ми тя май няма забележки. На съвсем малко км, изключително запазена. Та свалихме с повече от 500еу, за към 5500. Не знам много ли е малко ли, но за тази кола на мен ми е добре.
Иначе из нета можеш да срешнеш цени на същия автомобил от 4900 нагоре,ноооо... като отидеш да ги видиш... за да ги харесаш трябва да си карал на баща си москвича досега. По къщите всички до един лъжат. Или поне тези, които аз видях. Не са малко. А и друго, в нета повечето обяви са от къщи, всъщност. Наистина трябва да случиш на някой Ханс, директно, за да има качество за цената. Иначе само ...как беше... шменти капели?
Е, аз съм пълен лаик, никога не съм правил подобно нещо, така че може и да е различно в някакъв друг свят.