Пасат 1.6 2001, да купувам ли?

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Re: Пасат 1.6 2001, да купувам ли?

Мнениеот rokera671 » Пет 12 мар 2010 14:59

МЛАДЕЖ е разбира се!!Какво да кажа аз дето карам неговият дядо !!!

единак
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот единак » Пет 12 мар 2010 21:50

Айде, готово... не посрамих отбора... 1.9 ТДИ. Ама на ауди, директно от обора на Клаус. Ц,ц,ц, в каква заблуда бях изпаднал само...дано Господ на Дизелите да ми прости.

Потребителски аватар
vladko33
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vladko33 » Пет 12 мар 2010 22:02

единак написа:Айде, готово... не посрамих отбора... 1.9 ТДИ. Ама на ауди, директно от обора на Клаус. Ц,ц,ц, в каква заблуда бях изпаднал само...дано Господ на Дизелите да ми прости.

Колега, со колкото разбирам си в Германия.... я разкажи по-подробно на какво Ауди се спря, цени за конкретни модели, които си струват и т.н., че ми стана любопитно

единак
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот единак » Пет 12 мар 2010 23:12

Хм, спрях се на това, което изскочи. Нямам вече време и възможност, затова се наложи да реагирам малко по-бързо. Аудито е 2001, А4, комби. Когато търсех исках или такова или пасат... Понеже много се мотках/ме/ изтървах една-две обяви за пасати, но като цяло са изключително малко за района, в който съм. А да се търси по къщите е лудост, по-нагоре съм писал...
Тази кола е много запазена, измислях си разни неща и му говорех на Клаус, докато карах към обора, обаче ... ми тя май няма забележки. На съвсем малко км, изключително запазена. Та свалихме с повече от 500еу, за към 5500. Не знам много ли е малко ли, но за тази кола на мен ми е добре.
Иначе из нета можеш да срешнеш цени на същия автомобил от 4900 нагоре,ноооо... като отидеш да ги видиш... за да ги харесаш трябва да си карал на баща си москвича досега. По къщите всички до един лъжат. Или поне тези, които аз видях. Не са малко. А и друго, в нета повечето обяви са от къщи, всъщност. Наистина трябва да случиш на някой Ханс, директно, за да има качество за цената. Иначе само ...как беше... шменти капели?
Е, аз съм пълен лаик, никога не съм правил подобно нещо, така че може и да е различно в някакъв друг свят.

Върни се в “Passat”