Дребен проблем закл./откл. резервоар Б3! - РЕШЕН
Дребен проблем закл./откл. резервоар Б3! - РЕШЕН
От едно извесно време ми прави впечатление, че капака на резорвара ми се отваря след като съм си заключил колата Пасат комби В3! Има няма 30сек. след заключване на колата и капака на резорвара се самотключва
! На следващото заключване се повтаря пак същото и така...! Преди 2година смених амортисьорите с пружините задните та видях това заключващо устройство но нещо майстора оказа доста натиск в/у страта ми кола и половината от разните там пласмасови щипки на дъртите кори на комбито си отидоха безвъзвратно в историята
! Някаква идея как да го отстраня този проблем !
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Дребен проблем!
Свали машинката и я провери ако не изпуска тя от някоя снадка на маркучето ще е.
- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
Когато се заключи моторчето включва ли се след определено време - половин, една, две минути (става, когато маркуч е спукан и издиша системата)? Мисля, че проблемът е в машинката, която не може да задържи лостчето в заключено положение и след време ( секунди или минута) се връща в отключено положение. Провери машинката - в нея е проблемът. При отваряне внимавай с щипките! Успех!
-
Гергин
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
Те това палче дето влиза в едно като жлебчели, ухо ли не знам как да го опиша.
Дали са съосни виж. Да не запира ако нещо е натисната капачката или ухото. Като заключиш колко време му трябва за да се отвори? Не може ли да се симулира на отворен капак и да се види какво се случва? Не ми се вярва да е от мъркуч тая работа.
Дали са съосни виж. Да не запира ако нещо е натисната капачката или ухото. Като заключиш колко време му трябва за да се отвори? Не може ли да се симулира на отворен капак и да се види какво се случва? Не ми се вярва да е от мъркуч тая работа.
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
...
Колега уточни заглавието на темата с примерно "Дребен проблем с централното заключване".
Иначе тук се споделят и обсъждат доста проблеми, макар и дребни.
Огледай добре маншончето на машинката, гумените маркучета и пластмасовата тръбичка. И както е писал Гергин симулирай при отворена вратичка какво става със жилото, като се ослушаш и откъм багажника след като си поопразнил джоба от страната на резервоара.
Колега уточни заглавието на темата с примерно "Дребен проблем с централното заключване".
Огледай добре маншончето на машинката, гумените маркучета и пластмасовата тръбичка. И както е писал Гергин симулирай при отворена вратичка какво става със жилото, като се ослушаш и откъм багажника след като си поопразнил джоба от страната на резервоара.
Готово...! Проблема си го аз реших щом машинката смених
!!! Не без ваша помощ
! А колкото то тази джаджа предполагам и тя е 102употреба ама ми е без пари! Е, все пак на харизан кон забите се не гледат!
! А колкото то тази джаджа предполагам и тя е 102употреба ама ми е без пари! Е, все пак на харизан кон забите се не гледат!Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта
!