Кутия под шофьорската седалка пассат Б5

Техническа и сервизна информация за Passat
adidas_go
Автомобил:
Двигател:

Кутия под шофьорската седалка пассат Б5

Мнениеот adidas_go » Нед 05 дек 2010 12:03

Каква е тая кутия в която влиза един сноп кабели и от нея пак излизат кабели и то бая кабели става въпрос за пассат Б5?

Потребителски аватар
KGL
Автомобил: Passat B8 Alltr BMT 176kW TDI
Двигател: CUAA 2016
Контакти:

Re: Кутия под шофьорската седалка пассат Б5

Мнениеот KGL » Нед 05 дек 2010 12:53

Това ти е комфорт модула. Добре е да го извадиш от там и да го преместиш някъде под таблото. Ваското направи така с моя, за да го предпазиш от влагата която се събира на оригиналното му място

Потребителски аватар
gencho84
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gencho84 » Нед 05 дек 2010 14:12

Това е чудесна идея.А като извадиш кутията не остава ли дупка в краката или има капак над него?Питам понеже никога не сам виждал какво представлява това чудо.А дали има достатъчно жица за да се закрепи някаде над педалите в таблото?
Поздрави.

adidas_go
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот adidas_go » Нед 05 дек 2010 17:15

И за какво по точно служи тоя комфорт модул,че не съм много запознат с тия електроники.Иначе проблема ми е следния,че като завали и като има някъкав вид влага в краката на водача или на човека зад него не ми свети таблото.И си мисля,че е от тая кутия проблема за това по конкретно искам да разбера какво има в нея.

Потребителски аватар
zvera92
Автомобил: Vw Passat
Двигател:

Мнениеот zvera92 » Нед 05 дек 2010 22:43

Ми колега,комфорт модула ти контролира целия ел.пакет.стъкла,огледала,централно закл.и другите там неща където са.

mili 75
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mili 75 » Пон 06 дек 2010 7:48

Дължината на жиците мисля че е достатъчна за да се изведе някъде под таблото, но по принцип комфорт модула е в една голяма пластмасова кутия, която го предпазва от влага и трябва да е доста сериозна водата, под мокета за да го намокри, което обаче не е невъзможно де.В тази връзка все повече се замислям за пластмасови кори при акумулатора и сервото като на Б5,5.Защото освен комфорт модула малко по-назад от другата страна на гредета също под мокета е и краш сензора на страничня еърбек, който пък е съвсем незащитен и се прецаква от вода под мокета.

adidas_go
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот adidas_go » Пон 06 дек 2010 9:28

Аз като я гледах тая кутия с този комфорт модул видях,че е изолирана добре,но просто тей си го обеснявам,че в нея е проблема,защото само като се намокри тогава спира да свети таблото.Иначе съм го вадил и проверявал да не би нещо конткат да няма или друго,но таблото си е добре и остана даа видя тая кутия кво ще я правя.

Потребителски аватар
terseneto2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот terseneto2 » Сря 08 дек 2010 12:15

Като чета тук там взех да го видя и аз тоя модул.При мен се ебава алармата тоест щом я задействам след време се задейства сама а зад водача вратата машинката при отваряне два пъти се задейства и оставя в средно полужение ,а от скоро ми играе стрелката за горивото.Мокета е мокър от долу и лятото ще го вадя и мисля да сложа някакви одушнии като тапи за вентилация да съхне ако влезе влага.Сега цепнах мокета над модула който е под седалката. Не се вижда и го подгънах навитре и сега го наглеждам лесно и най вече няма влага околонего.Ако някой знае нещо за другите ядове да си каже думата.За срелката май нещата ще са от буксите под резервоара и странно що там са ги хакнали а не в купето да са изведени.

Върни се в “Passat”