Имам въпрос,който ми го зададе друг човек,който не проверява форума редовно.Та сега ситуацията:
Имаме пасат б5.5 с лек удар,но с излезли еърбеци и неработещ ABS,вследствие на изгорял модул(частта от АБС-а с бобините).АБС-а е сменен с друг работещ,отговарящ 1:1 със старият,но идва проблема с адаптацията(прекодирването му).Ползва се кабел Ваг-Коммандер(така ми го обясни,а не както обикновенният ваг-ком),но не знае Login Code-то на ABS-а.Ако някой си има идея какъв е нека сподели,за да може да се влезе в менюто с АБС-а и да се програмира наново.
Проблема с Airbag-ите е ,че са сменени с нови,работещи и всичко си го отчита,но краш датата не може да се изтрие дори и с кабела.Според софтуера датата се трие и пак излиза наново грешката.След това последва смяна на модула за Еърбеците,защото при удар и отваряне на тях в модула настъпва механична активация и втори път не може да се ползва.И той е сменен,но при изтриване на краш датата тя след един refresh пак си остава.Идея как се трие и тя ?
Благодаря за вниманието.Ако имате въпроси питайте ,относно това как съм задал въпроса,защото аз така го разбрах