zfa159 написа:Мога да ти кажа да не слагаш Sachs от личен опит,без значение даи газови или маслени,цената им е доста висока и никак не оправдава лошото им качество,пък иначе има много варианти.Аз уважавам само Билщайн и Каяба и си слагам и работя с тях,от Монро имам ужасни впечатления и не работя с тях от вече няколко години.За Боге,силно зависи какви,понеже маслените им изкарват по-малко от година (отново личен опит),газовите им стават
Каяба си купувах задни съвсем скоро газови за мен лично,за комбитоЦената им беше 110 на парче (без отстъпки,цена клиент) в Косер,гаранция 2 години ( дават я 25 месеца,никога не ми се е налагало да я позлваме,а съм слагал на доста клиенти в сервиза).
Тази статистика за Монро и Закс сигурно си я натрупал след дългогодишна практика и многобройни продажби!
Имам сервиз от 1999 година, но се занимавам с авточасти от 1991г. Амортисьори Монро продавам от 1994 и мисля, че съм реализирал минимум 8000-10000 бр. За този период и тези бройки не мисля, че имам повече от 15-20 бр. рекламации! Заявявам го най-отговорно!