Проблем с централното заключване : Пасат Б3
Проблем с централното заключване : Пасат Б3
Колеги помагай те, вече не знам от какво може да е смених бушони,комфорт и вакумната машинка... Някакви идеи от какво може да е ?
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Re: Проблем с централното заключване : Пасат Б3
Проблема му е или във късата щанга на термостата или няма компресия в торторизатора
Как да ти помогне човек като не си описал проблема
Поради лошите метеорологични условия кълбото ми за гледане даде на късо и изпуши,пък и нали е криза няма паре за бобец и няма как да ти виждам на проблемата 

Как да ти помогне човек като не си описал проблема

-
- Автомобил:
- Двигател:
смени колата
шегувам се

шегувам се

Sah0to написа:Колеги помагай те, вече не знам от какво може да е смених бушони,комфорт и вакумната машинка... Някакви идеи от какво може да е ?
Колега, я опиши проблема по подробно! Работи ли изобщо, отключва, не заключва, или обратното?

Колата нито отключва нито заключва, изобщо няма признак за действие на централното. вакумната машинка изобщо не се включва, аз аз купих нова... и вече не знам от какво може да е 

А проверявал ли си кабелите до нея, тази която си сложил пробвана ли е дали работи, ако не е, пробвай я с директно на акумулатора! Другия проблем може да са ключетата в бравите, и от двете врати ли не работи? Аларма имаш ли?
Ключалки на вратите нямам и затова ми е важно колата се заключва само с централното , машинката работи, а нито една от четирите врати не работи ... и имам аларма
Батериите на дистанционното? А кабелите до машинката провери ли? Алармата да не сгънала нещо, доколкото разбирам тя ти управлява централното май!
-
- Автомобил: Vokswagen Pasat B3
- Двигател: PF 1988
Провери алармата дали дава сигнал към централното.
Дистанционното работи алармата се включва и изключва от него. ще я хвърля тази аларма. Мерси колеги 

Sah0to написа:Дистанционното работи алармата се включва и изключва от него. ще я хвърля тази аларма. Мерси колеги