Ауспух за Пасат В3
Ауспух за Пасат В3
Здравейте,моля за инфо,нов съм и ме интересува има ли изисквания за ауспуха/взаимозаменяемост?Пиша от зад граница и не ми се плаща 140 лв а тема за това не намерих
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ауспух за Пасат В3
За крайното или средното гърне говорим? Внимавай с взаимо-заменяемостта, да не плачеш после като почне да бучи над 3000 оборота 

- skilidka
- Автомобил:
- Двигател:
за какъв двигател говорим......при всеки има различна конфигурация 
за генерацията като цяло ли говорим.....или за катализатора....щото само относно катализатора би могло да има изисквания.....останалото от системата......не се свързва с някви регламентирани изисквания-всичко е според твоите желания....шума зависи от тебе де:)
Взаимозаменяемостта.......от почти всякаква кола става за Б3 ....и от всеки Б3 става за почти всякаква кола....в зависимост кубатура на двигател...мястото позволява ли такова гърне-като обем говорим...и т.н.
Какво точно те интересува...?

за генерацията като цяло ли говорим.....или за катализатора....щото само относно катализатора би могло да има изисквания.....останалото от системата......не се свързва с някви регламентирани изисквания-всичко е според твоите желания....шума зависи от тебе де:)
Взаимозаменяемостта.......от почти всякаква кола става за Б3 ....и от всеки Б3 става за почти всякаква кола....в зависимост кубатура на двигател...мястото позволява ли такова гърне-като обем говорим...и т.н.

Какво точно те интересува...?
Крайно гърне,1800 куб.см,катализатор,66 kW.Например мога ли да сложа ERNST VW Passat III 16V 1,8-2,0 л,100kW,производство от 1988/94 г? 

- jigsaw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега личното ми мнение е, че 140лв не са мнго пари за читаво гърне.За справка аз си смених 2 гърнета на моя Passat първото и последното с Walker изключително съм доволен тиха е като електромобил.Да вярно е, че са първото дадох 82лв а последното беше около 140 някъде, но от друга страна знам, че няма да ги сменям след една година, а поне след 3.Един път на 3 години да направиш разход от 120,130,150лв за гърне мисля, че е пренебрежимо малък.По форумите постоянно чета хора които се оплакват от резонации, шумове, бучене, дрънчене и незнам какво още и всичките са минали "тънко" с парите при смяната на гърнета.Така, че сам си прецени.
-
- Автомобил:
- Двигател:
на SEAT-TOLEDO е същото като крайното на ПАСАТ-а...ако е по-евтино на SEAT-a ... УСПЕХ
koyota написа:на SEAT-TOLEDO е същото като крайното на ПАСАТ-а...ако е по-евтино на SEAT-a ... УСПЕХ
Колега не е същия.
ibanez72 написа:Крайно гърне,1800 куб.см,катализатор,66 kW.Например мога ли да сложа ERNST VW Passat III 16V 1,8-2,0 л,100kW,производство от 1988/94 г?
на 1800 куб.см Ф50мм а на 1800 100kW е Ф55мм тръбата.
Здравейте, наложи ми се смяна на средно и последно гърне на пасат В3 1.8, 1992г., която извърших вчера в сервиза на ем комплект 33 в Павлово. Всичко беше извършено бързо(за 5 мин.), компетентно и с внимание към клиента за сума от 160лв.(за труд 30лв.). Препоръчвам горещо този сервиз
!

- illy1977
- Автомобил:
- Двигател:
И аз х3.....Сервиза е много добър. През 2008г. март месец си взех средното гърне. На стария Пасат минах с него 30000 км. След като го продадох, го монтирах същото на новия. Няма никакви проблеми. Същото важи и за задното, взех го за 60 лв. от същия сервиз през юни 2010г. Е... там пазарувам с малко отстъпка, но ако някой прояви интерес.... ще измисля нещо.
От това което съм видял има.
Мен то Косера ме излъгаха и ми пробутаха за дизел. Сложих го на 1,8 моноинжекция. Докато не ми казаха, че е за дизел така и не разбрах.
Разлика при вървежа може и да има, но аз рядко вдигам повече от 60 в града, за това не знам не съм усетил да има голяма разлика в диманиката. Може би спъва малко, но не е фрапиращо.
Мен то Косера ме излъгаха и ми пробутаха за дизел. Сложих го на 1,8 моноинжекция. Докато не ми казаха, че е за дизел така и не разбрах.
Разлика при вървежа може и да има, но аз рядко вдигам повече от 60 в града, за това не знам не съм усетил да има голяма разлика в диманиката. Може би спъва малко, но не е фрапиращо.
- berkant3008
- Автомобил: PASSAT B3
- Двигател: ABS-93
- Контакти:
и аз съм с 1.8 MI passat крайното гърне го смених с дизелово гърне .вземи си от дизел те са по-запазени от бензиновите отначало малко ще ти пуши но после изчезва дима и са абсолютно същи по размер