Здравейте колеги, искам да питам нещо, защото съм на почивка и не мога да отреагирам. Изведнъж се появи скърцане към задната дясна гума. Чува се когато някой, който се е возил отзад стане, както и точно преди колата да спре. Прискърцването много наподобява на напрежение на пружина. Pasata e B5.5 с 1.8Т. Преди седмица като заминавах смених 4 амортесьора, две биалетки и задни тампони.
Не знам, ако е заминала пружината, не трябва ли да е направило впечатление на майсторите като са сменяли амортесьора?
Pasata e B5.5 с 1.8Т Скърцане отзад
-
- Автомобил: Passat B5.5 1.8T
- Двигател:
- Контакти:
Re: Скърцане отзад
От спирачките е , доста хора се оплакват. При леко дръпната ръчна , като някой се качи или слезе пак би трябвало да скърца , а ако я опънеш силно няма скърцане .
-
- Двигател:
- Контакти:
Re: Скърцане отзад
Точно така! Тъй като съм в балкана и често дърпам ръчната на баири, когато някои слиза или се качва при дръпната ръчна не скърца. Но само като освободя ръчната и прискърцва. Какво по-точно на спирачките, дисковете не са зацапани, накладки сменях преди година... Интересува ме главно дали е опасно, защото имам още 500-600 км. докато се приберем и да не стане някои фал.
-
- Двигател:
- Контакти:
Re: Pasata e B5.5 с 1.8Т Скърцане отзад
Мерси, има достатъчно писано, остава да се приложи решението.
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: Pasata e B5.5 с 1.8Т Скърцане отзад
Може и шоков тампон да скърца по този начин