Колеги желая ви здрава и успешна година!
Искам да ви попитам, при студен двигател спирачките на пасата са добре - педала хваща високо и не преминава средата. Като загрее колата (например след 20 км) педала омеква и особено на кръстовище пропада доста надолу. Пасата е с ABS.
mod edit: Sunny
Педала на спирачките омеква при загрял двигател - Решено
- RAD&KO
- Автомобил: Passat Variant B3 [3A5 35I]
- Двигател: PB 1990
- Контакти:
Привет! И жив и здрав! Погледни за теч на спирачна течност, ако няма теч, търси причината в спирачната помпа или в сервото ...
погледни нивото на спирачна течност в казанчето! Може да имаш и повреден спирачен механизъм на някое колело.
Лично аз бих изтичал веднага до някой сервиз (виж *niksi*) та да си спестя автотенекиджийски услуги и др. Успех!

погледни нивото на спирачна течност в казанчето! Може да имаш и повреден спирачен механизъм на някое колело.
Лично аз бих изтичал веднага до някой сервиз (виж *niksi*) та да си спестя автотенекиджийски услуги и др. Успех!

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
RAD&KO написа:Привет! И жив и здрав! Погледни за теч на спирачна течност, ако няма теч, търси причината в спирачната помпа или в сервото ...
Лично аз бих изтичал веднага до някой сервиз (виж *niksi*) та да си спестя автотенекиджийски услуги и др. Успех!![]()
Освен тези причини който колегата е посочил виж си модула за ABS той представлява хидравличн апомпа и може като загрее да се бъгва някъде,само предположение