Пасат 1.8 ми АБС двигател комби 93 г.
Имаше подобна тема тези дни, но там се касаеше за бутона за включване на нагреватела на стъклото. Моят проблем е друг. След като включа бутона за подгряване на задното стъкло, на клемите си отиват 12 волта, но реотана не работи. Мерих съпротивление за да видя да не е скъсан самият реотан, но всичко ми изглежда наред. Факт е обаче че не работи. Дайте идеи. Продават ли някаде реотан който да се лепне на стъклото? Оригиналния като че ли е вграден в самото стъкло. Много е неприятно като е заскрежено или изпотено.
Имам и още един въпрос? Можете ли да ми кажете телефона на VASKOTO1? Смятам да ходя той да ми сервизира колата вече.
Благодаря Ви.
Нагревател на задното стъкло
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
За да не пускам нова тема ще използвам тази. Разглобих си ключа за пускане/спиране на нагревателя на задното стъкло и сега се включва и изключва когато иска. Някой може ли да ми обясни принципно как действа бутона. Има една пластина която дава контакт и един пластмасов палец с пружина който може би я натиска. Не трябва ли да има нещо да я връща?
- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Под металната пластинка се износва пластмасата.Стават едни малки дупки.Дай снимки,за да съм сигурен дали е това,което си мисля.Ако е то споко,има лесно решение.Winner25 написа:За да не пускам нова тема ще използвам тази. Разглобих си ключа за пускане/спиране на нагревателя на задното стъкло и сега се включва и изключва когато иска. Някой може ли да ми обясни принципно как действа бутона. Има една пластина която дава контакт и един пластмасов палец с пружина който може би я натиска. Не трябва ли да има нещо да я връща?