Б4 -> Б3
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Б4 -> Б3
Значи в магазина са ми дали първо нещо друго и са ме излъгали,че е от пасат...а гуумените лайсни междуу прозореца и вратата дали стават,че да ги сменя?
- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
става. при б4 са по-добри уплътненията, има малка разлика в полза на б4. Иначе пасват идеално, но трябва да се качват в комплект- и двете части да са от б4- уплътнението около цялото стъкло и гумената хоризонтална лайсна.
както писах аз съм ги сменил с такива от б4
както писах аз съм ги сменил с такива от б4
колеги,като чета темата,много серизно се замислям да си сложа на б3ката табло от б4,говорим за цялото
- HukuTyY
- Автомобил: Vw Passat B4
- Двигател: ABF 16v
lambi написа:колеги,като чета темата,много серизно се замислям да си сложа на б3ката табло от б4,говорим за цялото
Това са го правили много колеги и са много доволни.Няма никакво преправяне,просто трябва да си намериш всичките пластмаси за табло от б4.Таблото от б4 е много по-добре от към визия и структура.Там вече ги няма тези рехави пластмаси,като при б3 ..

-
- Автомобил:
- Двигател:
колеги, а става ли маската от В4 на В3
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Онова ламариненото дето са хванати фаровете за него става, стават и фаровете и блендите с тях дето са бутафорни на мястото на мигачите. Самата маска само не съм сигурен че ще стане, в смисъл че тя по размер ще стане и ще се монтира на оригиналните си места, но не съм сигурен че ще си пасне с предния капак. На Б4 капака ляга върху решетката, докато на Б3 е зад нея.
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
К.Одаджийски написа:Онова ламариненото дето са хванати фаровете за него става, стават и фаровете и блендите с тях дето са бутафорни на мястото на мигачите. Самата маска само не съм сигурен че ще стане, в смисъл че тя по размер ще стане и ще се монтира на оригиналните си места, но не съм сигурен че ще си пасне с предния капак. На Б4 капака ляга върху решетката, докато на Б3 е зад нея.
И разликата в калниците за съжаление не позволява трансплантацията на решетката.
- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
калниците при б3 и б4 са различни! мигача при б3 е различен, при б4 блендата е по-малка и с друга форма!
на б3 фаровете са прави, на б4 стоят под наклон. Капака е б3 е по-къс, абе въобще сменя ли се, за да стане без каквото и да е побългаряване, трябва целия фейс- калници, капак, очиларка, маска, фарове...
И като се смени и предната броня, и колата става чист стоков б4 погледнато фронтално. въобще не виждам това що го обсъждаме, като е абсолютно безсмислено и никой няма да тръгне да го прави...лайсните на вратите и предния калник ще се разминат и става...
иначе с б4-кова броня стои добре, макар че кво значи добре, там е въпрос на вкус. На мен лично ми харесва, и съм го направил
на б3 фаровете са прави, на б4 стоят под наклон. Капака е б3 е по-къс, абе въобще сменя ли се, за да стане без каквото и да е побългаряване, трябва целия фейс- калници, капак, очиларка, маска, фарове...
И като се смени и предната броня, и колата става чист стоков б4 погледнато фронтално. въобще не виждам това що го обсъждаме, като е абсолютно безсмислено и никой няма да тръгне да го прави...лайсните на вратите и предния калник ще се разминат и става...
иначе с б4-кова броня стои добре, макар че кво значи добре, там е въпрос на вкус. На мен лично ми харесва, и съм го направил

- jabre
- Автомобил: vw passat 35i vw golf mk1 1979
- Двигател: AAZ 1992
lambi написа:колеги,като чета темата,много серизно се замислям да си сложа на б3ката табло от б4,говорим за цялото
Не разбрах, какво трябва да сменим табла на б3 от б4?
само ли го заменям ?
Аз сам с дизелов мотор, таблото е със големия часовник без обртомери....
сщти ли са конектори?
-
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: 1.9 TDI
Имам питане механизъм за задно ел.стъкло от Б3 ставали на Б4 ?
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Няма нужда да питаш във всички теми, различен отговор няма да получиш 

- passatfen
- Автомобил: Vw Golf Mk7
- Двигател: CLHA++
- Контакти:
Някой знае ли модул за ел.стъкла от Б4 дали става на Б3 ? 

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Механично са заменяеми, разликата е че при Б3 има модул който управлява всички стъкла, докато при Б4 на всяко стъкло си има управляващ модул.
Да сложиш механизъм от Б4 на Б3 е лесно защото изолираш управляващия модул и ползваш моторчето с механизма.
Тука става въпрос за фабрично монтирани ел. стъкла.
Да сложиш механизъм от Б4 на Б3 е лесно защото изолираш управляващия модул и ползваш моторчето с механизма.
Тука става въпрос за фабрично монтирани ел. стъкла.
-
- Автомобил:
- Двигател:
От б4 на б3 вратите дали пасват ? Имам б3 CL и намерих б4, който си има централно и ел . стъкла. Та вместо да си играя да махам и слагам , не става ли направо врати те да си взема ?

- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Визуално ще е зле сякаш.Отделно връзката на вратата с колонката при стария е само гумен маншон,през който минават кабелите,а при новия е връзка с пинове.Трябва да се разглабя и прехвърли и тя.