Passat B5 и B5.5 - подобрения и обща информация за модела
- Drakezoid
- Автомобил: Passat B5_5
- Двигател: 1_8Т AWT 2002
Re: Passat B5 и B5.5 - подобрения и обща информация за модела
samo_pechka> Десет дни. Някъде на 11 или 12 тия ми ги върнаха по куриера с наложен платеж. И да май правят някво лаково покритие по PVD технология. Поне така пишат на сайта.
Последна промяна от Drakezoid на Нед 29 юни 2025 21:06, променено общо 2 пъти.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте не знам дали съм в точния раздел извинявам се ако не съм.Дисплея на борд компютъра не се вижда почти нищо вече.Дали е по - добре да сменя целия километраж или само дисплея.Има ли някаква тънкост ако се слага нов километраж и трябва ли да се правят някакви настройки после с диагностика.Колата е Пасат 2001 AVF 1.9 131к.Благодаря предварително !
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Да, таблото трябва да се обучи. За това е по-лесно само дисплейчето да се смени.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте , според майстора счупена АБС помпа на Пасат 1.9 АФН 1998 г номера е 8E0614111B , намерих от а4 б5 с номер 8E0614111AB едно А преди В дали са взаимозаменяеми? ако не то от пасат 5.5 стават ли или трябва точно от такъв пасат/номер на помпата
- MiroKirev
- Автомобил: Passat B5 variant 4motion
- Двигател:
Колеги, предстои ми смяна на радиатора на антифриза. Въпроса е, дали мога да сложа по-голям радиатор и ако ДА, то кой? Пасата ми е B5.5 1.9-дизел-131 коня.
Идеята ми е, че колата ще дръпне малко с конете (това за сега е в план "предстои ми") с вече доказания ъпдейт с дюзи и турбо... та въпроса е, че така и така ще се сменя (имам лек теч и няма да го бавя), дали примерно ако сложа от 2.5 дизел, ще стане без преправяне или не и дали реално е по-голям де?
Идеята ми е, че колата ще дръпне малко с конете (това за сега е в план "предстои ми") с вече доказания ъпдейт с дюзи и турбо... та въпроса е, че така и така ще се сменя (имам лек теч и няма да го бавя), дали примерно ако сложа от 2.5 дизел, ще стане без преправяне или не и дали реално е по-голям де?
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Не знам дали ще стане от 2.5 или дали е по голям, но какъвто и да монтираш гледай да е синтерован радиатор и на по читава марка, че прегряването ти е сигурно рано или късно с не синтерован китайски радиатор
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги. Питането ми е свързано с DRL модул и би-ксенон фарове. Как се прави така, че да светят само секциите за дълги и да не се шашка моторчето на лупата?