Странен проблем с алармата...
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Странен проблем с алармата...
Вече три пъти ми го прави, когато я напече слънцето, като реша да заключа колата и да пусна алармата, мигачите продължават да светят, вместо да присветнат и да изгаснат след това... и проблема го решавах с разкачане на акумулатора... и сега забелязах, че става само когато навън е топло и пече слънце яко... някакви идеи евентуално как може да се оправи или трябва да я карам на срвиза, дето са сложили алармата?
Алармата да не е Sun-I щото моята е същата и ми направи същия проблем.Моята аз си я слагах и е от релето,сега сам откачил левите мига4и и ми светят само десните и няма да ми прави тоя проблем
Ако знае6 каде е поставена алармата не е много сложно да се оправи тоя проблем
а ако пък е в гаранция отиди да ти я оправят

- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Проблемът ти е свързан с температурата.Погледни дали самата централа не е монтирана върху някоя метална шина под таблото.Когато слънцето напече колата се нагряват и всички метални части под таблото.Централата не е термостабилизирана и започва да бърка.Аз се чудех защо моята като я напече пискаше предупредително.Оказа се,че като пипнах шината на която е монтирана се опарих.Преместих я по на далече от метални части и сега е ОК.