Колеги мола за малко помощ в тази насока.
Закупиш си MP3 плеар, за съжаление когато махнах стариякасетофно се оказа че нама оригинална букса евро а накъква направена включих работи само че не гаси плеаре при изваждане на ключа от контакта, затов аотново го разглобих и започнах да търся в което намерих че реално си има букса сложих я на преаре но той не тръгва започнах да търся поблема и установиш че втората необходим плюс не активен проследих кабела до контакния ключ и се оказа че отзад на клемореда на ключа това перо липсва, след което взех и пекъснах това кабелче и го захраних директно от бушона на мигачите но ефекта сега е за да свири плеара е необходимо колата да бъде постояно на контакт след като извадиш ключа настройките на пелара се губят ако някой може да помогне къде другаде мога да свърза този кабел за да си работи плера както трябва колата е пасат комби 91 години, RP мотор 1.8 моно инжекция.
Благодаря предварително също ако някой има електрическата схема на пасат може да ми свърши работа .
Свързване на AUDIO система
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Мога да ти го вържа ако искаш.
Иначе търсиш с една пробна лампа бушон , на който има постоянен + и на него връзваш Memory-то (оранжев или жълт мисля кабел) , а червения +12в щом искаш да се гаси при вадене на ключа го връзваш на бушон през контакт (пак търсиш с пробната лампа такъв, един такъв бушон например е лампите на таблото , който е по-безопасен при изгаряне от евентуално късо , отколкото този на мигачите)
Иначе търсиш с една пробна лампа бушон , на който има постоянен + и на него връзваш Memory-то (оранжев или жълт мисля кабел) , а червения +12в щом искаш да се гаси при вадене на ключа го връзваш на бушон през контакт (пак търсиш с пробната лампа такъв, един такъв бушон например е лампите на таблото , който е по-безопасен при изгаряне от евентуално късо , отколкото този на мигачите)
свтрзване на AUDIO
Значи проблема е следния още веднъж сигурно не съм се изразил точно интересува ме захранващия кабел на стандартното изпълнение на Б3 комби "ЕВРО БУКСАТА" за връзване на касетофона има захранване червен кабел с бяла лента минава ли през ключа защото независимо дали е запалена или изгасена колата касетовона си работи ако като колегата предлага жълтия край го вържа на постоянен плюс 12 в.