Здравейте колеги,проблемът е следният.
Смених си преди 2 дни водната помпа и фланеца на термостата.За целта бях свалил стартера и въздушния филтър.Сглобих всичко внимателно но когато днес тръгнах с колата на бачкане оборотите започнаха да ми играят от 950 до 300 като на три пъти ми изгасна.Ако някой има идея от какво е да казва.
passat '92 mi ABS
Значи искам да ме разберете правилно.Не питам от какво по принцип могат да се ебават оборотите защото темата е дъвкана много.Интересува ме какво може да съм омазал при конкретния случай.....
Проблем с обороти.....
- rumbata777
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Pav3l
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1998
- Контакти:
Мен ако питаш, най-напред си откачи акумулатора за няколко минути и после пак го закачи. Това за мен си е чиста грешка на ЕКУ-то.
Аз също съм сменял водната помпа, но не виждам какво може да си пропуснал, което да повлияе на работата на двигателя, освен вакуумчето на възд. филтър (може да смуче нерегламентиран въздух от него).
Не разбрах обаче защо си свалял стартера
Или си свалил цялата помпа заедно с кожуха...
Аз също съм сменял водната помпа, но не виждам какво може да си пропуснал, което да повлияе на работата на двигателя, освен вакуумчето на възд. филтър (може да смуче нерегламентиран въздух от него).
Не разбрах обаче защо си свалял стартера

- rumbata777
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- rumbata777
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: