проблем при осветлението в купето Б5

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
radi_laif
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот radi_laif » Пон 31 дек 2007 21:00

и те са сухи няма изгнили а и друго днес слизам отварям вратата и що да видя светят зарадвах се ама не за дълго пак угаснаха и така до към 17,00 ч. оп пак се появиха айде ще му мислим др. година весело посрещане на 2008

Потребителски аватар
tresto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tresto » Вто 01 яну 2008 14:32

Знаете ли как оправих мойто осветление,закарах я да ми сложат аларма,и момчето взел че оправил и плафона,но какво точно е направил не ми каза,мисля че имало изгоряло нещо на някаква платка но било нещо елементарно, Честита нова година!

Потребителски аватар
The Bear
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот The Bear » Сря 02 яну 2008 23:49

Ми щото иначе трябва да отворя 3-4 нови теми всяка с отделен въпрос за един и същи модел Пасат. Не ми се вярва много-много тези които не карат B5 да се интересуват кой знае колко от нашите проблеми, та да им забивам в очите някакви "глупави" въпроси най-отгоре. Пък гледах, че по темата отговарят предимно хора с B5, та затова, ама ако трябва, няма да се обаждам, аз и сам ще се оправя. Сигурно ако отворя тема за това дали ви скърцат калниците, някой ще рече ти що пък цяла тема си отворил, що спамиш, и т.н. Абе...

Потребителски аватар
sasho_mf
Автомобил: Toyota Corolla Verso
Двигател:

Мнениеот sasho_mf » Чет 03 яну 2008 23:03

The Bear написа:Ми щото иначе трябва да отворя 3-4 нови теми всяка с отделен въпрос за един и същи модел Пасат. Не ми се вярва много-много тези които не карат B5 да се интересуват кой знае колко от нашите проблеми, та да им забивам в очите някакви "глупави" въпроси най-отгоре. Пък гледах, че по темата отговарят предимно хора с B5, та затова, ама ако трябва, няма да се обаждам, аз и сам ще се оправя. Сигурно ако отворя тема за това дали ви скърцат калниците, някой ще рече ти що пък цяла тема си отворил, що спамиш, и т.н. Абе...

O.K. Peace

Потребителски аватар
radi_laif
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот radi_laif » Пет 04 яну 2008 12:27

моето май се оправи три дена вече си свети явно е имало влагичка някаде или утечка

Потребителски аватар
The Bear
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот The Bear » Пет 04 яну 2008 22:54

sasho_mf написа:
The Bear написа:Ми щото иначе трябва да отворя 3-4 нови теми всяка с отделен въпрос за един и същи модел Пасат. Не ми се вярва много-много тези които не карат B5 да се интересуват кой знае колко от нашите проблеми, та да им забивам в очите някакви "глупави" въпроси най-отгоре. Пък гледах, че по темата отговарят предимно хора с B5, та затова, ама ако трябва, няма да се обаждам, аз и сам ще се оправя. Сигурно ако отворя тема за това дали ви скърцат калниците, някой ще рече ти що пък цяла тема си отворил, що спамиш, и т.н. Абе...

O.K. Peace

:да:

Върни се в “Passat”