проблем при осветлението в купето Б5
- The Bear
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ми щото иначе трябва да отворя 3-4 нови теми всяка с отделен въпрос за един и същи модел Пасат. Не ми се вярва много-много тези които не карат B5 да се интересуват кой знае колко от нашите проблеми, та да им забивам в очите някакви "глупави" въпроси най-отгоре. Пък гледах, че по темата отговарят предимно хора с B5, та затова, ама ако трябва, няма да се обаждам, аз и сам ще се оправя. Сигурно ако отворя тема за това дали ви скърцат калниците, някой ще рече ти що пък цяла тема си отворил, що спамиш, и т.н. Абе...
- sasho_mf
- Автомобил: Toyota Corolla Verso
- Двигател:
The Bear написа:Ми щото иначе трябва да отворя 3-4 нови теми всяка с отделен въпрос за един и същи модел Пасат. Не ми се вярва много-много тези които не карат B5 да се интересуват кой знае колко от нашите проблеми, та да им забивам в очите някакви "глупави" въпроси най-отгоре. Пък гледах, че по темата отговарят предимно хора с B5, та затова, ама ако трябва, няма да се обаждам, аз и сам ще се оправя. Сигурно ако отворя тема за това дали ви скърцат калниците, някой ще рече ти що пък цяла тема си отворил, що спамиш, и т.н. Абе...
O.K. Peace
- The Bear
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sasho_mf написа:The Bear написа:Ми щото иначе трябва да отворя 3-4 нови теми всяка с отделен въпрос за един и същи модел Пасат. Не ми се вярва много-много тези които не карат B5 да се интересуват кой знае колко от нашите проблеми, та да им забивам в очите някакви "глупави" въпроси най-отгоре. Пък гледах, че по темата отговарят предимно хора с B5, та затова, ама ако трябва, няма да се обаждам, аз и сам ще се оправя. Сигурно ако отворя тема за това дали ви скърцат калниците, някой ще рече ти що пък цяла тема си отворил, що спамиш, и т.н. Абе...
O.K. Peace