заключена предна врата на б3
- fena_vd
- Автомобил:
- Двигател:
заключена предна врата на б3
здравейте колеги,имам В3 преди 2 години му сложих централно заключване (китайско).До сега работеше безпроблемно но сутринта отказа,опитах да отворя и с ключ и от вътре, нищо не става.Дайте съвет как да отворя че не ми се прави на маймуна да влизам през дясната врата. 

- Dart
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако не е замръзнала бравата/което е най лесния вариант/ ще трябва да свалиш кората на вратата. Принципно има машинка за централното,която чрез система от лостове отваря и затваря . Възможно е в машинката да е проникнала вода и да е замръзнала - водата може да влезе въпреки,че машинката има гумен маншон.
- fena_vd
- Автомобил:
- Двигател:
Ура,днес времето се позатопли и вратата се отвори.Колега мисълта ми беше как да сваля кората при затворена врата,но вече няма проблеми. Благодаря за подкрепата,и безавариино пътуване.Dart написа:Ако не е замръзнала бравата/което е най лесния вариант/ ще трябва да свалиш кората на вратата. Принципно има машинка за централното,която чрез система от лостове отваря и затваря . Възможно е в машинката да е проникнала вода и да е замръзнала - водата може да влезе въпреки,че машинката има гумен маншон.