заключена предна врата на б3

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
fena_vd
Автомобил:
Двигател:

заключена предна врата на б3

Мнениеот fena_vd » Пон 07 яну 2008 2:19

здравейте колеги,имам В3 преди 2 години му сложих централно заключване (китайско).До сега работеше безпроблемно но сутринта отказа,опитах да отворя и с ключ и от вътре, нищо не става.Дайте съвет как да отворя че не ми се прави на маймуна да влизам през дясната врата. :077:

Потребителски аватар
MobilLife
Автомобил: Wv golf 5 +
Двигател:
Контакти:

Мнениеот MobilLife » Пон 07 яну 2008 6:57

Нещо ще е замръзнало сигурно.....размразявай! При мен като я отворих и няма затваряне - свалих черния капак отстрани на бравата и всичко бе в лед....
Позатопли я с нещо и пробвай с ключа.

Потребителски аватар
Dart
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dart » Пон 07 яну 2008 8:14

Ако не е замръзнала бравата/което е най лесния вариант/ ще трябва да свалиш кората на вратата. Принципно има машинка за централното,която чрез система от лостове отваря и затваря . Възможно е в машинката да е проникнала вода и да е замръзнала - водата може да влезе въпреки,че машинката има гумен маншон.

Потребителски аватар
NIKO_69
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NIKO_69 » Пон 07 яну 2008 10:27

Не виждам как може да свали кората ,като има едни видий които се свалят само при отворена врата.

Потребителски аватар
fena_vd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fena_vd » Пон 07 яну 2008 13:29

Dart написа:Ако не е замръзнала бравата/което е най лесния вариант/ ще трябва да свалиш кората на вратата. Принципно има машинка за централното,която чрез система от лостове отваря и затваря . Възможно е в машинката да е проникнала вода и да е замръзнала - водата може да влезе въпреки,че машинката има гумен маншон.
Ура,днес времето се позатопли и вратата се отвори.Колега мисълта ми беше как да сваля кората при затворена врата,но вече няма проблеми. Благодаря за подкрепата,и безавариино пътуване. :drive

Потребителски аватар
Dart
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dart » Пон 07 яну 2008 17:20

Е, мисълта ми беше , ако можеш да влезнеш през другите врати :lol: Радвам се , че всичко се е оправило , но не е лошо да обърнеш внимание на тази врата,за да няма пак изненади :twisted:

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Пет 11 яну 2008 13:01

ако мога да сам в помощ на всички колеги,моите всички брави и ключалки сам ги напръскал с ГЛИЦЕРИН,нямам никакви проблеми.

Върни се в “Passat”