Датчик эа температура
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Датчик эа температура
Преди време стрелките эа температура и бенэина эапочнаха да ми откаэват...Отидох в сервиэ и ми каэаха че е от датчика-"в последстве се окаэа че не е от него"...Свалих стария датчик и отидох в Юнетрейд.Тъи като не сам много на ТИ с колите
в последствие раэбрах,че съм купил датчик эа диэел,тоест с син пръстен-на стария не си личеше цветът.Та,въпросът ми е тоэи датчик мога ли да го исполэвал тъи като съм вложил 60 лв в него или трябва да си купя нов?Може ли да навриди по някакъв начин на системите по колата?Тоэи датчик дали правилно ми отчита температураиата?Эа сега по принцип не сам имал проблем....

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Датчик эа температура
rumenbm написа: ...тъи като съм вложил 60 лв в него ....

Или в ХААС са забелязали ключодържателя VW, който те раздаваха на един от тест-драйв-овете...

На мен датчика ми го продадоха за 27 лв с ДДС! Крайна цена!!! И доставка 3 дни от Словения ли, Унгария ли... забравих къде бяха складовете за рез. части на VW, тъй като нямаха наличен. Няма логика черния, за таблото да е с друа цена.
Този, дизеловия, колега няма да ти свърши работа.
Отивай го връщай, ако пазиш документ някакъв! Техен проблем е, че са некадърници и въпреки, че ясно и разбрано им казах код на мотора, година... всичко, на няколко пъти се наложи да убеждавам продавача, че НЕ! моя е със синя пластмаса на корпуса, бе хора!
Доколкото знам, правило е да изискват талона, преди да ти продадат част имено за да не се случват такива грешки!